Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

TECHNIEK & OPLEIDING

Experts in vloerbedekkingen
De afdeling Techniek & Opleiding geeft installateurs en vloerenbedrijven praktische ondersteuning. Wij delen graag onze jarenlange kennis met u en denken mee in uitdagende vraagstukken.

Wij houden van praktisch, u kunt onder meer trainingen in onze eigen praktijkschool te Assendelft (NL) volgen, maar ook op locatie. Daarnaast bieden wij schoonmaakdemonstraties aan en u kunt zich kosteloos abonneren op onze Meesterwerk nieuwsbrief.

Veel van ons materiaal is ook te vinden op ons youtubekanaal.

MeesterWerk

Speciaal ontwikkeld voor de plaatser

Door het belichten van specifieke vaardigheden en technieken willen wij graag kennisuitbreiding ondersteunen en een platform bieden voor de plaatser. Deze kennis wordt verspreid door de uitgave van MeesterWerk.
MeesterWerk biedt tevens informatie over relevante trainingen, nieuwe collecties en er is een speciale rubriek Eeuwige Roem.

Meesterwerk 9 cover

Trainingen & demonstraties

Diverse mogelijkheden

Naast de reguliere trainingen bieden wij ook trainingsprogramma’s speciaal voor u op maat gemaakt. Het doel van deze training is afhankelijk van uw wensen en kan enkele uren, een dagdeel of een dag duren, zowel bij Forbo Flooring te Assendelft (NL) als bij u op locatie. Zo kunnen wij installatiesessies ter plekke geven, verkooptrainingen aanbieden of producttrainingen organiseren op diverse locaties.

Maar u kunt ook denken aan trainingen met nieuwe of bestaande producten zoals:

Touch
Allura
Colorex SD, speciaal voor geleidende vloeren
Coral
Flotex


U kunt zelf aangeven waarin u getraind wilt worden.

Duur: ½ - 1 dag
Datum, plaats en tijd in overleg.

detailinstallatie

Verwerkingstechnische instructie

Een praktische training op het project door een verwerkingstechnische instructeur van Forbo.
Een instructeur van Forbo helpt u bij een probleem op het project dat ontstaat omdat u graag meer ervaring wilt hebben met het product. Het installeren van een product, maar ook bijvoorbeeld het voorbereiden of het uitzetten van een decoratieve vloer.

Duur: ½ - 1 dag
Datum, plaats en tijd in overleg.

detailinstallatie2

Onderhoudsdemonstratie

Een praktische uitleg op het project door onze specialist in vloerverzorging.

“Een demonstratie waarbij wordt aangetoond dat vloerbedekkingsmaterialen van Forbo Flooring goed te onderhouden zijn, waarin eventuele vooroordelen worden weggenomen en de betreffende handeling verkoopbevorderend kan werken”.

Onderhoudsdemonstratie

Neem contact met ons voor meer informatie 02/464 10 10

Installatie

Installatiefilms

Installatiefilms

Soms zijn er specifieke vraagstukken. Want ‘hoe installeer ik Colorex’? Of ‘Hoe maak ik Marmoleum schoon’. Daarnaast is er natuurlijk ook ander interessant beeldmateriaal te bekijken.

Bezoek ons YouTube Kanaal

Installatiefilms