Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Lay loos; replace easy

Forbo plaatste in dit unieke retailconcept een loose lay vloer: tegels of stroken die met behulp van een fixeerlijm worden aangebracht, waardoor ze gemakkelijk te verwijderen zijn. Nivellering van de ondervloer of verlijming is niet nodig.

De vloerdelen kunnen ook worden verwijderd en naar een nieuwe woning worden gebracht. Younithy kan zelfs renoveren zonder de winkel helemaal leeg te maken - het zou gewoon een kwestie zijn van het verschuiven van meubilair en het vervangen van de vloer in secties.

Younithy

“Ik wilde een vloerenpartij die de dynamiek van de jongerencultuur uitstraalt, maar die ook volwassen klanten aanspreekt. Forbo maakt kwaliteitsvloeren die klasse uitstralen, of je nu jong of oud bent.”

De vloeren in de Younithy-winkel laten alle mogelijkheden zien: In de entree ligt een Coral schoonloopmat, om de ruimte vocht- en vuilvrij te houden.

Younighty hangout store
Younighty

Vervolgens worden verticale stroken Allura Flex met een hout- en betonlook in een onregelmatig patroon gelegd. Aan de achterzijde is de hangzone voorzien van een comfortabele vloer van Flotex textieltegels. Het minivoetbalveld ernaast is voorzien van een duurzame, duurzame Eternal met een digitale print. De kleurblokken, vormen en patronen zijn door de Younithy-ondernemers zelf gekozen. "Het interieur is dus behoorlijk gedurfd", grapt Casper. "De kleurencombinaties zijn misschien wat willekeurig, maar de jongeren zijn toch non-conformistisch. Uiteindelijk voelt onze klanten zich hier helemaal thuis."