Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vloeren voor een gezond interieur

Een vloer is een intrinsiek onderdeel van elk gebouw, vertegenwoordigd in elke vierkante meter van scholen, zorginstellingen, werkplekken, recreatiecentra en thuis. Forbo’s vloeren zijn ontworpen om een veilige, hygiënische en comfortabele omgeving te realiseren, wat bijdraagt aan uw gezondheid.

CHO cleaner
CHO primairy school

Scholen en kinderdagverblijven

Kinderen besteden veel tijd binnenshuis, thuis en op school of het kinderdagverblijf. Uit luchtkwaliteittests blijkt dat kinderen in het basisonderwijs worden blootgesteld aan grote concentraties CO2 en aan verhoogde niveaus van vluchtige organische stoffen en biologische verontreinigingen. Astma en allergische aandoeningen zijn de meest voorkomende chronische aandoeningen bij kinderen en hebben de afgelopen jaren veel terrein gewonnen. De aandoening kan niet verklaard worden door genetische
veranderingen en is waarschijnlijk toe te schrijven aan veranderingen in de blootstelling aan milieuvervuiling en/of levensstijl.

Forbo’s Marmoleum is gemaakt van hernieuwbare natuurlijke grondstoffen en is PVCvrij, heeft een lage emissiewaarde en is eenvoudig te reinigen. Samen met een goed aangelegd entreesysteem, zorgen we voor een beter binnenmilieu in het onderwijs.

Op kantoor en andere werkplaatsen

Het kantoor, één van de meest gestandaardiseerde ruimtes in gebouwen wereldwijd. Airconditioning, mechanische ventilatie en kunstmatige verlichting belasten het binnenklimaat. Er is steeds meer kennis over het effect van een kantoorinrichting op het
welzijn en productiviteit van een werknemer. Daardoor is er een duidelijke focus ontstaan voor het creëren van een goede werkruimte waarin alle factoren gecombineerd worden tot een inspirerend en prettig werkend interieur.

Vloeren die een sterk ontwerp mogelijk maken, levendig, natuurgericht, comfortabel, het aanwezige licht versterken en akoestisch zijn nemen een prominente plaats in binnen onze collecties om hier een bijdrage aan te leveren.

CHO office
CHO Leisure & Hospitality

Gastvrijheid en recreatie

Focus op individualiteit en branding, dat zijn vaak speerpunten in het ontwerp en uitstraling van een gebouw binnen dit segment. Niet alleen uitstraling, comfort en welzijn zijn belangrijk, maar ook veiligheid en hygiëne. Een snelle en soepele manier van installeren, schoonmaken en onderhouden zijn na installatie belangrijke speerpunten.

Het is mogelijk om eigen ontwerpen te verwerken in onze vloeren. De ruime keuze aan functionaliteit en een gemakkelijke manier van installeren, zoals de modulaire vloeren, zijn beschikbaar in onze collecties.