Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Gezondheid: de volgende stap in duurzaamheid

Lange tijd lag de focus van het milieudebat op de toekomst: oplossingen voor wat de toekomstige generaties belangrijk vinden. De huidige situatie stelt echter wat ook belangrijk is: Nu! De Aziatische smog, de plastic soep in de oceaan en de zorg over het uitputten van de natuurlijke grondstoffen zijn allemaal onderwerpen die vandaag relevant zijn. Bij Forbo willen we ons concentreren op wat vandaag belangrijk is en de manier waarop dit invloed heeft op uw gezondheid.

Internationale trendrapporten omschrijven gezondheid als de “nieuwe rijkdom”. De onlangs opgerichte leerstoel aan de Technische Universiteit Delft, gezondheidsclassificatiesystemen voor gebouwen en onderzoek naar de positieve effecten van natuur op de werkplaats hebben allemaal een koppeling met gezondheid.

CHO L&H freestanding
CHO house

Belangrijk is de evaluatie en controle op de combinatie van gezondheidsparameters (thermiek, akoestiek, verlichting en luchtkwaliteit) en welke uitwerking deze hebben op mensen en het creëren van een positieve gebruikservaring.*

Wat kan een vloerenbedrijf doen om bij te dragen aan de gezondheid van het individu? Voor ons betekent dit: het bieden van een breed productportfolio waardoor wij in staat zijn de beste oplossing te bieden voor elke situatie, continue verbeteringen mogelijk te maken en nieuwe standaarden neer te leggen.

“Committed to the health of one”, het is onze ambitie om ervoor te zorgen dat elk individu die op welke manier dan ook verbonden is met onze vloeren, profiteert van onze inzet om een beter interieur te creëren.

* Prof. dr. ir. Philomena M. Bluyssen: The indoor environment hand book