Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoleum, de duurzaamste vloer

Marmoleum is CO2 neutraal en draagt niet bij aan klimaatverandering. Kies ook voor een vloer die bijdraagt aan een betere wereld voor huidige en toekomstige generaties.

co2

Marmoleum CO2 neutraal

Forbo heeft een wereldprimeur: Marmoleumvloeren worden vanaf nu CO₂ neutraal geproduceerd. Dat betekent dat Marmoleum niet bijdraagt aan klimaatverandering.

De vloer draagt dus bij aan een betere wereld voor huidige en toekomstige generaties. Daarmee lost Forbo haar motto's 'Creating a better environment' en 'Committed to the health of one' verder in.

Bekijk hier onze Marmoleum collecties

co2neutraal
earth

Klimaatverandering

Droogte in grote delen van de wereld, overweldigende overstromingen op andere plaatsen en orkanen die steeds krachtiger en destructiever worden. Het klimaat verandert en nog steeds worden er bossen gekapt en stoten we elk jaar meer CO₂ uit.

Als we ons gedrag niet veranderen, zullen onze kinderen een wereld erven die deels onleefbaar is, met alle problemen van dien. Over klimaatverandering wordt heel wat afgepraat en goede intenties getoond, maar gaan we ook wat doen?

Van nature duurzaam

Forbo is het eerste bedrijf dat een CO₂ neutrale vloer produceert. Dat komt in hoofdzaak omdat de basis van de vloer al goed, gezond en duurzaam is: ze wordt gemaakt van hernieuwbare natuurlijke grondstoffen. Daarnaast heeft Forbo het gebruik van fossiele brandstoffen voor de productie juist enorm gereduceerd als ook haar relatie met haar toeleveranciers aanzienlijk verduurzaamd.

Forbo is trots dat het naast fraai design ook op het gebied van duurzaamheid een ware Marktleider is.

Download de Environmental Product Datasheet (EPD) van Marmoleum

linoleum raw materials Blackboard