Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Informatie COVID-19 virus


Bij Forbo Flooring Systems erkennen we de zorgen en de complexiteit die is ontstaan door de COVID-19-pandemie en die nu deel is gaan uitmaken van ons dagelijks leven. We nemen onze verantwoordelijkheid in alle regio’s door de verspreiding van het virus te beperken en de gezondheid en veiligheid van onze klanten, zakenpartners en werknemers zoveel mogelijk te beschermen. Ons bedrijf houdt zich strikt aan de regels van de overheid en de lokale gezondheidsautoriteiten in alle landen waar wij zaken doen.

Al onze productielocaties draaien en we kunnen bestellingen ontvangen en leveren. Onze collega’s van Customer Services en de 24/7 beschikbaarheid van forbOnline stellen ons in staat je te blijven ondersteunen zodat je door kunt gaan met je projecten. Daarnaast zijn stalen – zoals je van ons gewend bent – gewoon via onze website en forbOnline te bestellen.

Heb je vragen, neem dan contact op met je accountmanager of stuur een mail naar info.belgium@forbo.com. Wij staan voor je klaar!

Zorg goed voor jezelf en elkaar. Hartelijke groeten van iedereen bij Forbo Flooring Systems.

Boek een online consult

Werk jij van thuis aan projecten en heb je advies nodig? Wil je je klant inspireren met slimme oplossingen? Of je kennis over de duurzaamste vloer opschroeven? Of ben je op zoek naar inspiratie of een alternatief? Boek een online consult en wij adviseren en inspireren je graag op afstand.

Contacteer ons voor een online consult

COVID-19

Markeer je afstand

Hoe creëer je een veilige omgeving voor je werknemers, klanten, leerlingen of patiënten? Het managen van verkeersstromen wordt de komende tijd een hele uitdaging. Markeringen op de vloer kunnen helpen om voldoende afstand te bewaren. Voor de Marmoleum en projectvinyl vloeren van Forbo zijn geschikte tapes op de markt verkrijgbaar. We zochten alvast voor u uit welke dat zijn. De tape moet immers wel tegen een stootje kunnen, langdurig blijven zitten en na afloop eenvoudig weggehaald kunnen worden zonder dat er vervelende lijmresten op de vloer achterblijven. Bekijk hier de geschikte tapes

Vloerbelijning

Advies bij anderhalve meter beleid

De anderhalve-meter-samenleving is voorlopig nog een feit. Hoe zorg je ervoor dat de anderhalve meter afstand voor jouw werknemers goed wordt gehandhaafd? Wij adviseren je graag over herindeling van de werkplek door tijdelijke of vaste zonering.

Bekijk hier de mogelijkheden voor zonering en markering:

Marmoleum Solid

Duidelijkheid aan de inkom

Een Coral logo schoonloopmat is de manier om helder en snel met bezoekers te communiceren. Direct bij de inkom breng je een duidelijke je boodschap over. Naast de 4 standaard matten (115x80cm – inclusief vinylrand) kan je ook kiezen voor een schoonloopmat met eigen logo of opdruk.

Geniet momenteel van een speciale aanbieding per set van deze 3 schoonloopmatten.

NEEM HIERVOOR CONTACT OP MET ONZEAFDELING CUSTOMER SERVICES

Coral Logo entrance mats

Producten

We begrijpen dat dit moeilijke omstandigheden zijn om de informatie te vinden die je zoekt. Forbo Flooring biedt een breed scala aan vloeroplossingen in verschillende designs, kleuren, formaten, materialen en structuren. Hier vind je alle informatie over ons volledige assortiment.

Ontdek onze vloeren

Allura 60055 | 60389 | 63497

Vloerplanner

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe vloer? Gebruik onze vloerplanner om je nieuwe vloer uit te zoeken en kijk hoe deze eruit ziet in verschillende ruimtes.

Wij bieden een nieuwe functie in deze tool: upload een foto van je ruimte (gratis) en ontdek welke vloeroplossing(en) het beste passen in deze omgeving.

Naar de vloerplanner

Floor planner Marmoleum Striato

Referenties

Op onze website vind je heel veel referenties in verschillende segmenten, landen en met verschillende Forbo vloeroplossingen.

Bekijk onze referenties

Archidea 56 - Library Caledonian University Library