국가 선택

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

Het bedrijf:
Forbo Flooring B.V. produceert en levert wereldwijd vloerbedekkingen voor de projecten- en de consumentenmarkt. Met een marktaandeel van 65% is Forbo de wereldleider in linoleum. We ontwikkelen, produceren en verkopen producten van de allerhoogste kwaliteit voor de projectenmarkt en voor de consumentenmarkt.
Meer informatie kun je vinden op onze website Forbo Flooring.

De afdeling:
Flooring Design vertegenwoordigt zowel nationaal als internationaal design activiteiten voor al onze collecties van linoleum tot vinyl, flotex, tapijttegels, etc.
Doel van de afdeling is het ontwikkelen en up-to-date houden van de collecties en het creëren van nieuwe concepten en producten. Herkennen en visualiseren van trends en ontwikkelingen in de diverse markten zijn vaak uitgangspunt voor het creëren van deze nieuwe producten en collecties.

Stageplaats Afdeling Flooring Design

Voor de volgende werkzaamheden:
Ondersteuning in communicatie voor wat betreft
  • Het verzamelen van sfeerbeelden voor bepalen van de juiste fotografie locatie
  • Briefing van vloerpatronen en materiaalgebruik voor studio fotografie
  • Uitwerken van ideeën voor kleurcombinaties voor online communicatie
  • Ondersteuning in het maken van een collectieverhaal
  • Het doen van onderzoek naar hoe andere interieurbedrijven communiceren over hun producten
  • Verzamelen van mooie referentie foto’s
Samen met onze eigen linoleum proeffabriek begeleiden van kleurontwikkeling.
Gedefinieerde kleuren vertalen naar Marmoleum stalen
Design Support: maken van grafische ontwerpen voor Marmoleum Imagine (aquajet) collectie.

Wij zoeken:
Een HBO-student met affiniteit voor interieur, design, trends en ontwikkelingen. Vaardig met Photoshop, Powerpoint/Prezi en eventueel In Design.

Voor meer informatie over deze stage-opdracht kun je contact opnemen met Marijke Griffioen, Senior Designer Linoleum, via 075–6477622 of via mail: marijke.griffioen@forbo.com
marijke.griffioen@forbo.com

.
solliciteren@forbo.com