국가 선택

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

Het Laboratorium maakt deel uit van de afdeling Development & Quality Assurance, onderdeel van de divisie Operations. Kerntaken binnen het Laboratorium zijn het uitvoeren van fysische en chemische analyses aan grondstoffen, halffabricaten en eindproducten, alsmede support verlenen aan andere afdelingen. Het team bestaat uit 7 collega’s. Binnen dit team zijn wij op zoek naar een:

Laborant

De functie
Als Laborant rapporteer je aan het Hoofd Laboratorium en ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor:
  • het plannen, efficiënt uitvoeren en rapporteren van metingen aan grondstoffen, halffabricaten en eindproducten;
  • op basis van resultaten van deze metingen signaleren van trends en afwijkingen;
  • het verrichten van onderzoek in overleg met je opdrachtgevers zoals Productie, R&D, Innovatie, Marketing, Inkoop en Customer Support.
Het profiel
  • Je hebt een afgeronde MLO opleiding analytische chemie niveau 4 en enige jaren relevante werkervaring, bij voorkeur in een productie-gerelateerde omgeving;
  • Je hebt affiniteit met het uitvoeren van zowel chemische, als fysische analyses en bent in staat hieruit een functionele rapportage te destilleren;
  • Het internationale karakter van onze organisatie vereist dat je de Engelse taal machtig bent in woord en geschrift;
  • Je bent een teamplayer en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en organisatietalent;
  • Tot slot ben je vaardig in het gebruik van MS Office, ervaring met SAP en ISO9000 systematiek is een pré. Het volgen van opleidingen en trainingen beschouw je als vanzelfsprekend.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koert Brocke, (Hoofd Laboratorium) op 075-6477604 of email koert.brocke@forbo.com.

Sluitingsdatum
13 december 2017

Sollicitatie
Je kunt solliciteren via onderstaande button en je sollicitatie wordt in behandeling genomen door Lucia Fijlstra, Personeel & Organisatie (075-6477368)

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
lucia.fijlstra@forbo.com