Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

westbond
natural

A Westbond Natural egyedülálló kollekciója a kereskedelmi modulszőnyegeknek, amelyek tiszta és természetes, brit gyapjat tartalmaznak. A tartomány tökéletes választ ad a mai ökológiai aggályokra.

A modulszőnyeg hátlapja minimálisra csökkenti a környezeti hatásokat 74% -ban újrahasznosított anyagok felhasználásával, és a gyapjú fenntartható, természetes és megújuló erőforrásával.

Termékek

Westbond Natural

A Westbond

Westbond fusion bonded carpet tiles

A Westbond modulszőnyeg tartománya a teljes rugalmassággal és kifinomultsággal azonos. A Westbond lehetővé teszi, hogy az ügyfelek átvehessék az irányítást a luxus színvonalú szőnyegburkolatok tervezése felett.

Westbond

Tisztítás és karbantartás

A Forbo Floorcare módszer

A szőnyegpadlók gondozása és karbantartása elengedhetetlen hosszú élettartamuk és megjelenésük szempontjából. A talaj és az általános kopás hátrányosan befolyásolják a megjelenést, és hatékony tisztítóprogrammal kell ellensúlyozni. A rendszeres tisztítás minimalizálja a nagyobb helyreállító karbantartás szükségességét. Javasoljuk, hogy minden külső bejáratnál hatékony szennyfogó szőnyeget szereljen be. Kerülje a tisztítószerek túlzott használatát. Ha használják, alaposan ki kell öblíteni, mivel a maradék bevonzhatja a szennyeződéseket.
Töltse le a teljes instrukciót Westbond tisztítás és karbantartás

Westbond építés

Fusion bonded

A fúziós kötés egy kifinomult módszer a szőnyeg gyártásánál,ahol az egyéni fonalhalmot a hátlapra ragasztják, a rendkívül sűrű és fényűző hatás elérése végett.

Minden egyes csomó egyedi, és a fonal magas aránya a kopási felületen van, amely gyönyörű, gazdag, velúr szőnyegpadlót eredményez amely kiváló tágra nyíló megjelenést kölcsönöz. Minden Westbond szőnyegpadlónk erre specializált módon készült.

Fusion bonded

Technikai tájékoztató

Brosúrák

Westbond brosúrák

További információkért kérjük töltse le brosúránkat itt Westbond bosúrák

Westbond