Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

westbond
flex

Westbond Flex carpet tiles are the ideal solution for those seeking a truly individual look for the floor. Simply create your own Westbond Flex carpet tile by selecting up to 4 colours from the Westbond Ibond colour palette, or a colour you've created, and within 2 working days we'll send you a 'pom' that offers a realistic impression of the finished carpet tile. To create your own Flex combination, you can use our online Westbond Flex Creator Westbond Flex Creator

To stimulate your imagination, we have made a core collection of 30 Flex combinations, which are shown below.

Termékek

Westbond Flex

A Westbond

Westbond fusion bonded carpet tiles

A Westbond modulszőnyeg tartománya a teljes rugalmassággal és kifinomultsággal azonos. A Westbond lehetővé teszi, hogy az ügyfelek átvehessék az irányítást a luxus színvonalú szőnyegburkolatok tervezése felett.

Westbond

Tisztítás és karbantartás

A Forbo Floorcare módszer

A szőnyegpadlók gondozása és karbantartása elengedhetetlen hosszú élettartamuk és megjelenésük szempontjából. A talaj és az általános kopás hátrányosan befolyásolják a megjelenést, és hatékony tisztítóprogrammal kell ellensúlyozni. A rendszeres tisztítás minimalizálja a nagyobb helyreállító karbantartás szükségességét. Javasoljuk, hogy minden külső bejáratnál hatékony szennyfogó szőnyeget szereljen be. Kerülje a tisztítószerek túlzott használatát. Ha használják, alaposan ki kell öblíteni, mivel a maradék bevonzhatja a szennyeződéseket.
Töltse le a teljes instrukciót Westbond tisztítás és karbantartás

Westbond építés

Fusion bonded

A fúziós kötés egy kifinomult módszer a szőnyeg gyártásánál,ahol az egyéni fonalhalmot a hátlapra ragasztják, a rendkívül sűrű és fényűző hatás elérése végett.

Minden egyes csomó egyedi, és a fonal magas aránya a kopási felületen van, amely gyönyörű, gazdag, velúr szőnyegpadlót eredményez amely kiváló tágra nyíló megjelenést kölcsönöz. Minden Westbond szőnyegpadlónk erre specializált módon készült.

Fusion bonded

Technikai tájékoztató

Brosúrák

Westbond brosúrák

További információkért kérjük töltse le brosúránkat itt Westbond bosúrák

Westbond

No minimum order quantiy

No minimum order quantiy

A Westbond Flex modulszőnyeg ideális megoldás azok számára, akik igazán egyedi megjelenést keresnek a padlójuk számára. Egyszerűen hozzon létre saját Westbond Flex szőnyegez, akár 4 színt is választhat a Westbond Ibond színpalettáról, vagy egy színt, amelyet létrehozott, és 2 munkanapon belül küldünk egy ""pom"" -ot, amely reális benyomást nyújt a Kész szőnyegről. Saját Flex kombináció létrehozásához használhatja az online Westbond Flex Creator-ot Westbond Flex Creator

A fantáziád ösztönzése érdekében 30 Flex kombinációból álló kollekciót készítettünk, melyeket alább mutatunk be.