Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

tessera
circulate

A magabiztos és egyedülálló, a Tessera Circulate modulszőnyegek újszerű megközelítést jelentenek a véletlenszerű, lerakott modulszőnyegekhez. A tervezés véletlenszerű jellege moduláris formában modern, megkülönböztető, de kereskedelmi szempontból vonzó és rendkívül hozzáférhető helyiségekkel jár.

Termékek

Tessera Circulate

Szűrési feltételek 0

  Szőnyeg csempe felépítése

  random lay. batchless

  A Forbo Tessera véletlenszerű modulszőnyegeket úgy tervezték, hogy bármely irányba le lehessen őket rakni egy teljesen egyedi padlószerkezet elérése érdekében. A véletlenszerű fekvésű lapokat ügyesen úgy tervezték, hogy bármely irányban lehessen elhelyezni egy teljesen egyedi telepítés érdekében. A "batchless" tekercsek különböző termelési szállítmányai együtt használhatók egy létesítményben anélkül, hogy a látható kötegeltség szokásos veszélye lenne. A Tessera véletlenszerűen rakott modulszőnyegei lehetővé tették a fejlett CMC tufting technológia használatát.

  Random Lay.Batchless

  Tisztítás és karbantartás

  Tisztítás és karbantartás

  A Forbo Tessera modulszőnyegek poliamid (nylon) szálakkal készülnek a tartósság és a megjelenés megőrzéséhez a legforgalmasabb kereskedelmi környezetben. A Forbo padlóápolási útmutatásait követve biztosítható, hogy a modulszőnyeg megjelenése megmaradjon.

  Töltse le itt a Tessera tisztítási és karbantartási utasításokat

  Tessera floor care

  Műszaki adatok

  Dokumentum letöltési központ

  A Forbo számos promóciós és műszaki dokumentációt kínál minden egyes termékéhez. A dokumentumok megtalálhatók az Ön által kiválasztott termékválasztékon. Le tudja letölteni a kapcsolódó dokumentumokat.

  Dokumentum letöltési központ

  Technical Specifications