Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

tessera
weave

"A Tessera Weave egy rendkívül sokoldalú texturált szőnyegpadló, amely szépen ötvözi az formát és a funkciót. Gyakorlati és nagy teherbírású Weave egy finom, irányított szemcsével rendelkezik, amelyet a kontrasztos, többszörösen csavart fonal felhasználásával erősít, egyedülállóan texturált megjelenést kölcsönözve.

A kereskedelmi, rekreációs, vendéglátó ipari és közterületi használatra tervezett Weave 19 színárnyalatban áll rendelkezésre, és szélessávú, mozaikos vagy negyedkörös felszerelésre alkalmas. A szövés 100% -os Econyl megoldásból készült festett nylonból készül, biztosítva ezzel, hogy megőrizze megjelenését egész életciklusa alatt."

Termékek

Tessera Weave

Szűrési feltételek 0

  Hurok buklé gyártás

  Hurok buklé gyártás

  A szabványos hurok bukléval rendelkező szőnyeglapokat azért tervezték, hogy megőrizhessék szép megjelenésüket az épületek, pl. A vételi területek legszigorúbb nehéz közlekedési területein. A texturált hurok buklé modul megkülönböztetett beépített textúrát és kortárs stílust kínál, robusztus és tartós szerkezettel kombinálva.

  Loop pile construction

  Tisztítás és karbantartás

  Tisztítás és karbantartás

  A Forbo Tessera modulszőnyegek poliamid (nylon) szálakkal készülnek a tartósság és a megjelenés megőrzéséhez a legforgalmasabb kereskedelmi környezetben. A Forbo padlóápolási útmutatót követve biztosítható, hogy a modulszőnyegek megjelenése megmaradjon.

  Töltse le itt a Tessera tisztítási és karbantartási utasításokat

  Tessera floor care