Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

tessera
weave

"A Tessera Weave egy rendkívül sokoldalú texturált szőnyegpadló, amely szépen ötvözi az formát és a funkciót. Gyakorlati és nagy teherbírású Weave egy finom, irányított szemcsével rendelkezik, amelyet a kontrasztos, többszörösen csavart fonal felhasználásával erősít, egyedülállóan texturált megjelenést kölcsönözve.

A kereskedelmi, rekreációs, vendéglátó ipari és közterületi használatra tervezett Weave 19 színárnyalatban áll rendelkezésre, és szélessávú, mozaikos vagy negyedkörös felszerelésre alkalmas. A szövés 100% -os Econyl megoldásból készült festett nylonból készül, biztosítva ezzel, hogy megőrizze megjelenését egész életciklusa alatt."

Termékek

Tessera Weave

Hurok buklé gyártás

Hurok buklé gyártás

A szabványos hurok bukléval rendelkező szőnyeglapokat azért tervezték, hogy megőrizhessék szép megjelenésüket az épületek, pl. A vételi területek legszigorúbb nehéz közlekedési területein. A texturált hurok buklé modul megkülönböztetett beépített textúrát és kortárs stílust kínál, robusztus és tartós szerkezettel kombinálva.

Loop pile construction

Tisztítás és karbantartás

Tisztítás és karbantartás

A Forbo Tessera modulszőnyegek poliamid (nylon) szálakkal készülnek a tartósság és a megjelenés megőrzéséhez a legforgalmasabb kereskedelmi környezetben. A Forbo padlóápolási útmutatót követve biztosítható, hogy a modulszőnyegek megjelenése megmaradjon.

Töltse le itt a Tessera tisztítási és karbantartási utasításokat

Tessera floor care