Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

tessera
rippleweave2

Ez a luxus szőnyegpadló gazdag, hullámzó szerkezete, amelyet a csúcskategóriás belső terek és a vendégszerető környezetek számára terveztek, tökéletesen megfogja a Rippleweave2 név. A csúcstechnológiájú Infinity CMC tufting technológiának a korábban feltárt vizekbe való bevonásával a Tessera kifinomult, texturált hurkolt buklé szőnyegpadlót hozott létre, amely a padlón átfolyik, és a kifinomult megjelenést nyújtja a gazdagságnak és a magas szintű láb alatti kényelemnek.


A Rippleweave gazdag tapintási struktúráját úgy érik el, hogy a nehézsúlyú, négyrétegű Antron® Lumena 100% -os oldat festett poliamid fonalakat összetett, több magasságú hurok buklé designokban használják. Az eredmény egy nagy teherbírású modulszőnyeg, amely a többitől eltérően, nagyon kiváló buklé súllyal 950gsm és hosszantartó megjelenéssel rendelkezik.

Termékek

Tessera Rippleweave2

Szűrési feltételek 0

  Hurok buklé gyártás

  Hurok buklé gyártás

  A szabványos hurok bukléval rendelkező szőnyeglapokat azért tervezték, hogy megőrizhessék szép megjelenésüket az épületek, pl. A vételi területek legszigorúbb nehéz közlekedési területein. A texturált hurok buklé modul megkülönböztetett beépített textúrát és kortárs stílust kínál, robusztus és tartós szerkezettel kombinálva.

  Loop pile construction

  Tisztítás és karbantartás

  Tisztítás és karbantartás

  A Forbo Tessera modulszőnyegek poliamid (nylon) szálakkal készülnek a tartósság és a megjelenés megőrzéséhez a legforgalmasabb kereskedelmi környezetben. A Forbo padlóápolási útmutatót követve biztosítható, hogy a modulszőnyegek megjelenése megmaradjon.

  Töltse le itt a Tessera tisztítási és karbantartási utasításokat

  Tessera floor care