Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

tessera
format

Megkülönböztető texturált konstrukcióval és 18 modern és kereskedelmi szempontból vonzó tónusú árnyalat széles színpalettájával a Tessera Format alacsony hurkolt buklét hozott egy új dimenzióba.

Ez a kemény, nehéz szőnyegcsempe, melyet az új, csúcstechnológiájú csillogó gépekkel gyártanak, a gazdag textúrát és a sűrűn csomagolt alacsony hurkolt buklét ötvözi a kiváló esztétikai megjelenés és valódi hozzáadott érték érdekében. A formátum mindenféle kereskedelmi helyiségben zajló nagy forgalmú környezetben alkalmazható, és magas görgős székekkel rendelkezik, így ideális és költséghatékony megoldást kínál a forgalmas irodai környezetek számára.

Termékek

Tessera Format

Szűrési feltételek 0

  Hurok buklé gyártás

  Hurok buklé gyártás

  A szabványos hurok bukléval rendelkező szőnyeglapokat azért tervezték, hogy megőrizhessék szép megjelenésüket az épületek, pl. A vételi területek legszigorúbb nehéz közlekedési területein. A texturált hurok buklé modul megkülönböztetett beépített textúrát és kortárs stílust kínál, robusztus és tartós szerkezettel kombinálva.

  Loop pile construction

  Tisztítás és karbantartás

  Tisztítás és karbantartás

  A Forbo Tessera modulszőnyegek poliamid (nylon) szálakkal készülnek a tartósság és a megjelenés megőrzéséhez a legforgalmasabb kereskedelmi környezetben. A Forbo padlóápolási útmutatót követve biztosítható, hogy a modulszőnyegek megjelenése megmaradjon.

  Töltse le itt a Tessera tisztítási és karbantartási utasításokat

  Tessera floor care