Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

tessera
create space 2

A sokoldalú geometrikus csíkos kialakítás és a 15 színű kortárs paletta, a Create Space 2 modulszőnyeg tartománya stílus és kreativitással egészíti ki a padlót.

A Space 2 modulszőnyeg készítése úgy lett megtervezve, hogy a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítsák bármelyik telepítés során, mivel különböző stílusokba illeszthetők, beleértve a szélesvásznú, nem irányított (kevesebb telepítési hulladékot kevesebb mint 2% -ig), tessellated vagy fél csepp. Mindegyik nagyon modern és egyéni esztétikát teremt

Termékek

Tessera Create Space 2

Szűrési feltételek 0

  Hurok buklé gyártás

  Hurok buklé gyártás

  A szabványos hurok bukléval rendelkező szőnyeglapokat azért tervezték, hogy megőrizhessék szép megjelenésüket az épületek, pl. A vételi területek legszigorúbb nehéz közlekedési területein. A texturált hurok buklé modul megkülönböztetett beépített textúrát és kortárs stílust kínál, robusztus és tartós szerkezettel kombinálva.

  Loop pile construction

  Tisztítás és karbantartás

  Tisztítás és karbantartás

  A Forbo Tessera modulszőnyegek poliamid (nylon) szálakkal készülnek a tartósság és a megjelenés megőrzéséhez a legforgalmasabb kereskedelmi környezetben. A Forbo padlóápolási útmutatót követve biztosítható, hogy a modulszőnyegek megjelenése megmaradjon.

  Töltse le itt a Tessera tisztítási és karbantartási utasításokat

  Tessera floor care

  Loop pile construction

  Loop pile construction

  Tessera Create Space 2 is a carpet tile with a Loop pile construction. Carpet tiles with a standard loop pile construction are designed to maintain their good looks in the most demanding heavy traffic areas of buildings, such as corridors and reception areas. Textured loop pile tiles offer distinctive in-built texture and contemporary styling coupled with a robust and durable construction.

  Loop pile construction