Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

tessera
create space 3

A luxuskivitelű bársonycsíkos dizájn és a 15 színű, modern színpalettával rendelkező Tessera Create Space 3 minden padlóburkolatnak stílust kölcsönöz. Ez a vágott és hurkolt buklé modulszőnyeg úgy lett kialakítva, hogy a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítja minden telepítés során, mivel többféle opcióra is felszerelhető, beleértve a szélesvásznú, nem irányított ( telepítési hulladékot kevesebb mint 2% -ra csökkenti), mozaikkal kirakott vagy fél csepp.

Create Space kollekcio
A kollekció teljes tervezési potenciálját tovább javíthatjuk a [Create Space 2] (márka: 1437; css-nAr) és a félig sima hurkolt buklé brand space gyönyörű, testre szabott sémák létrehozásával.

Termékek

Tessera Create Space 3

Szűrési feltételek 0

  Szőnyeg csempe felépítése

  Cut & loop pile

  A vágott és hurkolt buklé olyan okos hibrid konstrukcióval rendelkezik, amely egy hagyományos hurkolt buklé termékének minden robusztusságát kínálja, de az esztétikum kiválósága és a vágott buklé modulszőnyeg fényesebb érzésével. A Tessera különböző típusú kereskedelmi célokra alkalmas vágott és hurkolt buklét kínál.

  Cut-&-loop-pile

  Tisztítás és karbantartás

  Tisztítás és karbantartás

  "A Forbo Tessera modulszőnyeg poliamid (nylon) szálakkal készülnek a tartósság és a megjelenés megőrzéséhez a legforgalmasabb kereskedelmi környezetben. A Forbo padlóápolási útmutatásait követve biztosítható, hogy a modulszőnyeg megjelenése megmaradjon.

  Töltse le itt a Tessera tisztítási és karbantartási utasításokat

  Tessera floor care