Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

tessera
alignment

Alignment is a sophisticated and cleverly textured cut and loop carpet tile designed to complement the most contemporary commercial interiors. Multi-height loops give this distinctive floor covering a bold directional theme which is tempered by the introduction of intersecting random blocks of rich cut pile.

The result is a highly effective broadloom appearance and a unique linear style, equally suited to open plan interiors and more modest enclosed spaces alike.

Termékek

Tessera Alignment

Szűrési feltételek 0

  Szőnyeg csempe felépítése

  Cut & loop pile

  A vágott és hurkolt buklé olyan okos hibrid konstrukcióval rendelkezik, amely egy hagyományos hurkolt buklé termékének minden robusztusságát kínálja, de az esztétikum kiválósága és a vágott buklé modulszőnyeg fényesebb érzésével. A Tessera különböző típusú kereskedelmi célokra alkalmas vágott és hurkolt buklét kínál.

  Cut-&-loop-pile

  Tisztítás és karbantartás

  Tisztítás és karbantartás

  "A Forbo Tessera modulszőnyeg poliamid (nylon) szálakkal készülnek a tartósság és a megjelenés megőrzéséhez a legforgalmasabb kereskedelmi környezetben. A Forbo padlóápolási útmutatásait követve biztosítható, hogy a modulszőnyeg megjelenése megmaradjon.

  Töltse le itt a Tessera tisztítási és karbantartási utasításokat

  Tessera floor care