Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

tessera
create space 2

A sokoldalú geometrikus csíkos kialakítás és a 15 színű kortárs paletta, a Create Space 2 modulszőnyeg tartománya stílus és kreativitással egészíti ki a padlót.

A Space 2 modulszőnyeg készítése úgy lett megtervezve, hogy a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítsák bármelyik telepítés során, mivel különböző stílusokba illeszthetők, beleértve a szélesvásznú, nem irányított (kevesebb telepítési hulladékot kevesebb mint 2% -ig), tessellated vagy fél csepp. Mindegyik nagyon modern és egyéni esztétikát teremt

Termékek

Tessera Create Space 2

Hurok buklé gyártás

Hurok buklé gyártás

A szabványos hurok bukléval rendelkező szőnyeglapokat azért tervezték, hogy megőrizhessék szép megjelenésüket az épületek, pl. A vételi területek legszigorúbb nehéz közlekedési területein. A texturált hurok buklé modul megkülönböztetett beépített textúrát és kortárs stílust kínál, robusztus és tartós szerkezettel kombinálva.

Loop pile construction

Tisztítás és karbantartás

Tisztítás és karbantartás

A Forbo Tessera modulszőnyegek poliamid (nylon) szálakkal készülnek a tartósság és a megjelenés megőrzéséhez a legforgalmasabb kereskedelmi környezetben. A Forbo padlóápolási útmutatót követve biztosítható, hogy a modulszőnyegek megjelenése megmaradjon.

Töltse le itt a Tessera tisztítási és karbantartási utasításokat

Tessera floor care