Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

tessera
create space 1

"A Tessera Create Space 1 a világ belső színeinek széles választéka. Ez a hurok buklé modulszőnyeg tartomány minden üzlethelyiséghez alkalmazható, és egyedülálló colourway telepítésekkel, funkciós területtervekkel és egyedi kreatív sémákkal rendelkezik.


Területgyűjtemény létrehozása
A Create Space sorozat teljes tervezési potenciálját tovább javíthatjuk az 1. Terület létrehozásával a Create Space 2 csíkos hurkolt és vágott buklé tartományú luxus bársony csíkkal Create Space 3

Termékek

Tessera Create Space 1

Hurok buklé gyártás

Hurok buklé gyártás

A szabványos hurok bukléval rendelkező szőnyeglapokat azért tervezték, hogy megőrizhessék szép megjelenésüket az épületek, pl. A vételi területek legszigorúbb nehéz közlekedési területein. A texturált hurok buklé modul megkülönböztetett beépített textúrát és kortárs stílust kínál, robusztus és tartós szerkezettel kombinálva.

Loop pile construction

Tisztítás és karbantartás

Tisztítás és karbantartás

A Forbo Tessera modulszőnyegek poliamid (nylon) szálakkal készülnek a tartósság és a megjelenés megőrzéséhez a legforgalmasabb kereskedelmi környezetben. A Forbo padlóápolási útmutatót követve biztosítható, hogy a modulszőnyegek megjelenése megmaradjon.

Töltse le itt a Tessera tisztítási és karbantartási utasításokat

Tessera floor care

Technical specifications