Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

tessera
barcode

A Tessera Barcode megkérdőjelezi a hagyományos, lineáris, alacsony fokozatú hurok buklé egységét és merevségét, és a különböző szélességű kontrasztos színekkel bíró sávjai sokkal eklektikusabb és gazdagabb megjelenést biztosítanak, a mai kereskedelmi környezethez igazodva.


A Barcode 18 színben áll rendelkezésükre, melyek mindegyike 5 egyedi tónusos és kontrasztos árnyalatot kínál a legújabb színpalettából melyek, festett fonalakból, gondosan kiválasztott és kevert színekből készült, hogy harmonizáljon a belsőépítészeti tervek széles skálájával.

Termékek

Tessera Barcode

Hurok buklé gyártás

Hurok buklé gyártás

A szabványos hurok bukléval rendelkező szőnyeglapokat azért tervezték, hogy megőrizhessék szép megjelenésüket az épületek, pl. A vételi területek legszigorúbb nehéz közlekedési területein. A texturált hurok buklé modul megkülönböztetett beépített textúrát és kortárs stílust kínál, robusztus és tartós szerkezettel kombinálva.

Loop pile construction

Tisztítás és karbantartás

Tisztítás és karbantartás

A Forbo Tessera modulszőnyegek poliamid (nylon) szálakkal készülnek a tartósság és a megjelenés megőrzéséhez a legforgalmasabb kereskedelmi környezetben. A Forbo padlóápolási útmutatót követve biztosítható, hogy a modulszőnyegek megjelenése megmaradjon.

Töltse le itt a Tessera tisztítási és karbantartási utasításokat

Tessera floor care