Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

novilux
structura

A Novilux Structura termékcsalád modern formatervezést kínál fában és textilben. A nagyon matt felület biztosítja a természetes és kreatív padló kialakítását. A Novilux Structura strapabíró és magas szintű kényelmet biztosít. A legmodernebb padló, kedvező áron.


Mint minden Novilux kollekció, a Struktura is 15 dB-es ütéscsökkentést eredményez, ami segít a zajkibocsátást minimális szinten tartani. Ezenkívül a speciális Aquagrip felület R10 csúszásgátlást biztosít, amely biztonságot nyújt azokon a területeken, ahol kifröccsenés és kiömlések fordulhatnak elő.

Termékek

Szűrési feltételek 0

  A Novilux

  Novilux vinil lap

  A Forbo Novilux padlóburkolatok a legmagasabb csúcsminőségű vinil padlók, amelyek a legnehezebb igényeket kielégítik. Nagyon alkalmasak kisvállalkozásoknak, például üzleteknek és irodáknak.

  Természetes felületi megjelenés
  Az egyedülálló 150 cm-es minta ismétlésének és a kiemelkedő nyomtatási minőségnek köszönhetően a Novilux természetes felületi megjelenést biztosít. Az új, innovatív felületi dombornyomás a padló hiteles befejezése, amely az anyagok, például a fa és kő szépségének megőrzését szolgálja.

  Higiénikus padlóburkolat
  4 méteres szélességben kapható, a Novilux tökéletes felületkezelést nyújt még nagyobb telepítési területeken is. Szükség esetén láthatatlan, állandó tömítést lehet elérni hideg hegesztéssel, hagyományos meleg hegesztés mellett, hegesztési szegélyekkel, amelyek megfelelő színekben kaphatók.

  Kényelem és bizonytalanság
  A Novilux az LDF-habvédelemmel együtt 17 dB-ig csökkenti a hanghatást, ami segít a zajszennyezés minimális szinten tartásában.

  Ezenkívül a Forbo különleges Aquagrip felületi felülete R10 csúszásállóságát biztosítja amely biztonságot nyújt azokon a területeken, ahol kifröccsenés és kiömlések fordulhatnak elő.

  Gyors és egyszerű telepítés
  Minden sikeres projekt kulcsa a padlóburkolat gyors és egyszerű telepítése. Minden Novilux padló garantálja az egyszerű, gyors és hatékony telepítést, mivel legfeljebb 4 méter szélességben kaphatók. Lakóhelyi alkalmazásokhoz legfeljebb 20 m²-es területek is lazán letehetőek.

  Kiváló minőség
  Melegebb, mint a kő, könnyebben karbantartható, mint a fa - A Novilux padlóburkolatok megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. A Novilux minden réteg olyan hozzáadott értékeket kínál, mint az ütéscsökkentés, a kiváló kényelem és a tartósság.

  Kényelmes, rugalmas és alacsony karbantartás - A Novilux padlók gyönyörű helyiségek alapját képezik, amelyekben szeretnek dolgozni és élni, mindezt egy 10 éves kereskedelmi felhasználási garanciával."

  Novilux cushion vinyl floors

  Aquagrip

  Aquagrip

  Az Aquagrip egyedülálló biztonsági jellemzője a vinil padlóinknak. Biztosítja, hogy a fogás szintje ne csökkenjen jelentősen víz vagy más folyadék kiömlése vagy kifröccsenése révén. Mint ilyen, az Aquagrip minden helyzetben biztonságot nyújt, különösen olyan esetekben, ahol nagy a gyalogos forgalom.

  Aquagrip safety flooring

  Környezet

  Jobb környezet kialakítása

  A Novilux padlóburkolat kiváló példája a Forbo elkötelezettségének a környezetvédelem és a fenntartható jövőbe való befektetés iránt. A Noviluxot ""zöld"" energiával és modern gyártási technológiával állítják elő, ami minimálisra csökkenti a folyamatokat. Megfelel minden szabványnak, beleértve az új VOC kibocsátási osztályokat. A Noviluxot Európában nagyrészt az európai piac számára gyártjuk, ezzel csökkentve a közlekedéshez kapcsolódó szén-dioxid-kibocsátást.

  Creating better environments

  Installáció

  A Novilux installációja

  A 2 és 4 méteres szélességben kapható Novilux padlóburkolatok könnyű, gyors és gazdaságos installálni, így a legnagyobb installálásnál is gyönyörű, zökkenőmentes megjelenést biztosítanak.

  Aljzat
  Az aljzat szokásos követelményei érvényesek. Szintetikusnak, szilárdnak, merevnek, tisztának és tartósan száraznak kell lennie. A padlót valószínűleg először kiegyenlíteni kell a Novilux padló telepítése előtt.

  A Forbo Flooringnek 2 rendszere van erre a célra:
  • A Forbo Quickfit rendszer mind fa, mind beton aljzatok számára
  • Folyadékszint-kiegyenlítő anyag kő típusú aljzatokon való alkalmazásra, amely tökéletes akkor is, ha száraz.

  Telepítés
  Otthoni használatra A Noviluxot legfeljebb 20 négyzetméter területre lehet lazítani. Minden Novilux tartomány 2 és 4 méteres, így a telepítés gyorsabb és kevésbé varrható. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a Novilux padlója professzionális módon van felszerelve, az ilyen típusú termékhez mellékelt utasításokat követve.

  Szerelési anyagok
  A padlóburkolat tényleges beszerelésén kívül a szerelési munkálatok számos egyéb termékkel, például töltőanyaggal, szigetelőanyaggal és ragasztóval rendelkeznek. Mindig kellő figyelmet kell fordítanunk ezen termékek megfelelőségére és a gyártó utasításaira.

  Látható hibák
  Az anyag behelyezése előtt ellenőrizze a padlóburkolatot bármilyen hiba, színváltozás, vastagság és optikai hiba változása esetén. A gyártó nem vállal felelősséget a padlóburkolat telepítése előtt látható hibákért.

  Egynél több modul telepítése
  Ha több modult helyez a helyiségbe, akkor csak az ugyanazon gyártási munkákból származó anyagot kell használni. Mindig ezt meg kell említeni a megrendeléskor. Azonban a színbeli különbségek is ugyanazon gyártási cikluson belül lehetségesek. A kisebb színkülönbségek elkerülése érdekében a szomszédos modulok tekercsszámainak a lehető legközelebb kell legyenek egymáshoz. A Novilux Traffic és a Compacta esetében a szomszédos modulokat vissza kell helyezni. A Novilux Natura, a Novilux Traffic Wood és a Traffic Rock esetében ez nem szükséges.

  Novilux installation

  Hangcsökkentés

  17dB Hangcsökkentés

  A 17 dB hanghatáscsökkentés mellett a Novilux padlóburkolatok csendesebb környezetet biztosítanak.

  Novilux

  Diamond Seal

  Diamond Seal

  Tartós, karcálló és hosszú élettartamú Diamond Seal XS hatékony védelmet nyújt a Novilux padlóburkolatának. Ezenkívül a Noviclean felső réteg kezelője könnyű tisztítást és karbantartást biztosít a szennyeződések megakadályozásával, hosszabb ideig tartó kinézet mellett.

  Diamond Seal

  LDF

  LDF hab hordozó

  A speciális LDF hab hordozó, a nyitott pórusú konstrukcióval kombinálva biztosítja, hogy a Novilux padlók rugalmasak maradjanak, miközben még mindig kiváló benyomódási ellenállást biztosítanak. Ideális a nehéz közlekedésnek kitett területeken, vagy ahol a bútorokat rendszeresen mozgatni kell.

  LDF