Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Fogyasztói termékek

Novilux cushion vinyl sheet

A saját kategóriája! A Forbo Novilux padlói a legjobb minőségű vinil padlók, amelyeik kielégítik a legnehezebb igényeket is. Ez a valódi luxus vinil lap, amely könnyen installálható és karbantartható,garantáltan nem fog károsodni hosszú ideig. A Novilux kemény, csiszolt padlókat is kínál, soha nem látott holografikus hatásokkal, ami valóban egy saját kategória.

 • Novilux cushion vinyl sheet
 • Novilux cushion vinyl sheet
 • Novilux cushion vinyl sheet
 • Novilux cushion vinyl sheet
 • Novilux Traffic Rock 3193
  Novilux Traffic Rock

  Novilux Traffic Rock

  Melegebb, mint a kő, de épp olyan nehéz. A Novilux Traffic Rock teljesíti a legmagasabb minőségi követelményeket. Ez a vinil választék a kőhatások és a kerámia burkolatok tervezési irányultságú felületi trendjeit veszi fel, de a kemény és kényelmes vinil előnyeivel. A Traffic Rock ergonomikus, költséghatékony és meleg alternatívája a valódi csempézett padlóknak, és számos kivitelben és színben kapható.

 • Novilux Structura Graphic 2512
  Novilux Structura Graphic

  Novilux Structura Graphic

  A Novilux Structura modern és friss optikát kínál a fekete-fehér részecskék különleges keverékével, intenzív, élénk színekkel kombinálva. Az erőteljes teljesítményjellemzőkkel és tisztítási tulajdonságaival együtt, amely minden Novilux termékcsaláddal megegyezik, a Structura Graphic az optika és a funkció nagyon sikeres kombinációja.

 • Novilux Natura 2896
  Novilux Natura

  Novilux Natura

  A Novilux Natura vinil kínálatában autentikus faformát kínálunk különböző színekben. A hagyományos faanyagok mellett különleges figyelmet fordítunk egy modern optikára, szélesebb deszkákkal, rusztikus és fehérre festett felületekkel. Egy további alkalmazott szemcse fokozza ennek a strapabíró padlóburkolat hiteles jellegét.

 • Novilux Traffic Wood 3022
  Novilux Traffic Wood

  Novilux Traffic Wood

  A Novilux Traffic Wood rendkívül hiteles faoptikával rendelkezik, és különösen alkalmas kényelmes munkavégzésre és atmoszférára. A termékcsalád követi a trendet és széles deszkákat és luxus formaterveket kínálnak a természetes színekben és a legrealisztikusabb szemcsés hatásban.


 • Novilux Traffic Textile 3307
  Novilux Traffic Textile

  Novilux Traffic Textile

  A Novilux Traffic Textile modern vinil padlóburkolat, amely ötvözi a textil vizuális puhaságát és a Novilux tartósságát és kiváló tisztítási tulajdonságait.

 • 3024 Novilux Traffic grobus
  Novilux Traffic

  Novilux Traffic

  A Novilux Traffic klasszikus képet kínál széles körben alkalmazható színekkel.


 • Novilux Compacta 2564
  Novilux Compacta

  Novilux Compacta

  A Novilux Compacta gyönyörű felületi hatása vizuális mélységgel és talajrejtő képességek rendelkezik.

 • Novilux Structura 2388
  Novilux Structura

  Novilux Structura

  A Novilux Structura termékcsalád modern formatervezést kínál fában és textilben. A nagyon matt felület biztosítja a természetes és kreatív padló kialakítását. A Novilux Structura strapabíró és magas szintű kényelmet biztosít. A legmodernebb padló, kedvező áron.


A Novilux

Novilux vinil lap

A Forbo Novilux padlóburkolatok a legmagasabb csúcsminőségű vinil padlók, amelyek a legnehezebb igényeket kielégítik. Nagyon alkalmasak kisvállalkozásoknak, például üzleteknek és irodáknak.

Természetes felületi megjelenés
Az egyedülálló 150 cm-es minta ismétlésének és a kiemelkedő nyomtatási minőségnek köszönhetően a Novilux természetes felületi megjelenést biztosít. Az új, innovatív felületi dombornyomás a padló hiteles befejezése, amely az anyagok, például a fa és kő szépségének megőrzését szolgálja.

Higiénikus padlóburkolat
4 méteres szélességben kapható, a Novilux tökéletes felületkezelést nyújt még nagyobb telepítési területeken is. Szükség esetén láthatatlan, állandó tömítést lehet elérni hideg hegesztéssel, hagyományos meleg hegesztés mellett, hegesztési szegélyekkel, amelyek megfelelő színekben kaphatók.

Kényelem és bizonytalanság
A Novilux az LDF-habvédelemmel együtt 17 dB-ig csökkenti a hanghatást, ami segít a zajszennyezés minimális szinten tartásában.

Ezenkívül a Forbo különleges Aquagrip felületi felülete R10 csúszásállóságát biztosítja amely biztonságot nyújt azokon a területeken, ahol kifröccsenés és kiömlések fordulhatnak elő.

Gyors és egyszerű telepítés
Minden sikeres projekt kulcsa a padlóburkolat gyors és egyszerű telepítése. Minden Novilux padló garantálja az egyszerű, gyors és hatékony telepítést, mivel legfeljebb 4 méter szélességben kaphatók. Lakóhelyi alkalmazásokhoz legfeljebb 20 m²-es területek is lazán letehetőek.

Kiváló minőség
Melegebb, mint a kő, könnyebben karbantartható, mint a fa - A Novilux padlóburkolatok megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. A Novilux minden réteg olyan hozzáadott értékeket kínál, mint az ütéscsökkentés, a kiváló kényelem és a tartósság.

Kényelmes, rugalmas és alacsony karbantartás - A Novilux padlók gyönyörű helyiségek alapját képezik, amelyekben szeretnek dolgozni és élni, mindezt egy 10 éves kereskedelmi felhasználási garanciával."

Novilux cushion vinyl floors

Aquagrip

Aquagrip

Az Aquagrip egyedülálló biztonsági jellemzője a vinil padlóinknak. Biztosítja, hogy a fogás szintje ne csökkenjen jelentősen víz vagy más folyadék kiömlése vagy kifröccsenése révén. Mint ilyen, az Aquagrip minden helyzetben biztonságot nyújt, különösen olyan esetekben, ahol nagy a gyalogos forgalom.

Aquagrip safety flooring

Környezet

Jobb környezet kialakítása

A Novilux padlóburkolat kiváló példája a Forbo elkötelezettségének a környezetvédelem és a fenntartható jövőbe való befektetés iránt. A Noviluxot ""zöld"" energiával és modern gyártási technológiával állítják elő, ami minimálisra csökkenti a folyamatokat. Megfelel minden szabványnak, beleértve az új VOC kibocsátási osztályokat. A Noviluxot Európában nagyrészt az európai piac számára gyártjuk, ezzel csökkentve a közlekedéshez kapcsolódó szén-dioxid-kibocsátást.

Creating better environments

Installáció

A Novilux installációja

A 2 és 4 méteres szélességben kapható Novilux padlóburkolatok könnyű, gyors és gazdaságos installálni, így a legnagyobb installálásnál is gyönyörű, zökkenőmentes megjelenést biztosítanak.

Aljzat
Az aljzat szokásos követelményei érvényesek. Szintetikusnak, szilárdnak, merevnek, tisztának és tartósan száraznak kell lennie. A padlót valószínűleg először kiegyenlíteni kell a Novilux padló telepítése előtt.

A Forbo Flooringnek 2 rendszere van erre a célra:
• A Forbo Quickfit rendszer mind fa, mind beton aljzatok számára
• Folyadékszint-kiegyenlítő anyag kő típusú aljzatokon való alkalmazásra, amely tökéletes akkor is, ha száraz.

Telepítés
Otthoni használatra A Noviluxot legfeljebb 20 négyzetméter területre lehet lazítani. Minden Novilux tartomány 2 és 4 méteres, így a telepítés gyorsabb és kevésbé varrható. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a Novilux padlója professzionális módon van felszerelve, az ilyen típusú termékhez mellékelt utasításokat követve.

Szerelési anyagok
A padlóburkolat tényleges beszerelésén kívül a szerelési munkálatok számos egyéb termékkel, például töltőanyaggal, szigetelőanyaggal és ragasztóval rendelkeznek. Mindig kellő figyelmet kell fordítanunk ezen termékek megfelelőségére és a gyártó utasításaira.

Látható hibák
Az anyag behelyezése előtt ellenőrizze a padlóburkolatot bármilyen hiba, színváltozás, vastagság és optikai hiba változása esetén. A gyártó nem vállal felelősséget a padlóburkolat telepítése előtt látható hibákért.

Egynél több modul telepítése
Ha több modult helyez a helyiségbe, akkor csak az ugyanazon gyártási munkákból származó anyagot kell használni. Mindig ezt meg kell említeni a megrendeléskor. Azonban a színbeli különbségek is ugyanazon gyártási cikluson belül lehetségesek. A kisebb színkülönbségek elkerülése érdekében a szomszédos modulok tekercsszámainak a lehető legközelebb kell legyenek egymáshoz. A Novilux Traffic és a Compacta esetében a szomszédos modulokat vissza kell helyezni. A Novilux Natura, a Novilux Traffic Wood és a Traffic Rock esetében ez nem szükséges.

Novilux installation

Hangcsökkentés

17dB Hangcsökkentés

A 17 dB hanghatáscsökkentés mellett a Novilux padlóburkolatok csendesebb környezetet biztosítanak.

Novilux

Diamond Seal

Diamond Seal

Tartós, karcálló és hosszú élettartamú Diamond Seal XS hatékony védelmet nyújt a Novilux padlóburkolatának. Ezenkívül a Noviclean felső réteg kezelője könnyű tisztítást és karbantartást biztosít a szennyeződések megakadályozásával, hosszabb ideig tartó kinézet mellett.

Diamond Seal

LDF

LDF hab hordozó

A speciális LDF hab hordozó, a nyitott pórusú konstrukcióval kombinálva biztosítja, hogy a Novilux padlók rugalmasak maradjanak, miközben még mindig kiváló benyomódási ellenállást biztosítanak. Ideális a nehéz közlekedésnek kitett területeken, vagy ahol a bútorokat rendszeresen mozgatni kell.

LDF