Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

surestep
laguna

A Surestep Laguna biztonsági padlózat mezítláb és lábbeli csúszásállóságát ötvözi azokon a területeken, ahol mindkettő valószínű és gyakran megtörténik. Mindkét előírást figyelembe véve kiterjedhet minden átmeneti területre, például az öltözőkre és a forgalmi területekre.

A finom, talajtakaró és csúszásgátló részecske a vizuális megjelenésbe integrálódik, tiszta és friss megjelenést kölcsönözve.

Műszaki adatok:
B osztály, R10, ESb, TRRL≥36, Rz≥20

Termékek

Surestep Laguna

Szűrési feltételek 0

  About slip resistance

  Slip resistance explained

  A padlóburkolat teljes mátrixában lévő részecskéknek köszönhetően a tartós, teljes élettartamú teljesítmény az EN 13845 szabvány követelményeinek megfelel. Ez a szabvány meghatározza azokat a követelményeket, amelyeknek teljesülniük kell a tartós csúszásellenállás változó használati intenzitásával. Minden Step biztonsági padló megfelel az EN13845 szabványnak. A magyarázati lap letöltése

  A padlókat gyakran a csúszásgátló teljesítmény alapján értékelik az R-skála segítségével, amely a Din 51130 szabványhoz kapcsolódik. A csúszásellenállás mérése különböző olajjal lefedett rámpán, ami különböző csúszási osztályokat eredményez. A Step biztonsági padlózat az R10-R12 legfontosabb osztályaira terjed ki, olyan termékek széles választékában, amelyek olyan körülmények között használatosak, ahol lábbeli viselése szokásos.

  A mezítlábas területeken használt termékek esetében a DIN51097 vonatkozik. A vizsgálati módszer hasonló a DIN 51130 szabványhoz, de ezúttal a terméket "szappanos víz" oldattal árasztják el, amely a mezítlábas alkalmazás szempontjából lényegesebb. A Step termékcsalád egyedülálló megoldásokat is kínál a legmagasabb osztályhoz a mezítlábas biztonsági teljesítmény mellett. A megfelelő Step padló kiválasztásával a megfelelő alkalmazáshoz megakadályozhatja a megcsúszások okozta balesetek lehetőségeit.

  Slip resistance explained

  A Step

  Biztonság. Tervezés. Bizalom

  A Step biztonsági vinil padlóburkolatok minden szempontból egyediek. A Step kiváló csúszási ellenállást (legfeljebb R12) ötvözi széles választékkal. A PUR gyöngyház felülete kiváló, hosszú távú megjelenést és teljesítményt nyújt. A Step biztonsági padlóinkat három tartományba osztottuk; Surestep (R10), Safestep (R11, R12) és Wetroom.

  Surestep (R10 csúszásgátlás)
  Minden Surestep padlóburkolatunk csúszásmentes részecske-javítással rendelkezik, és alkalmazható minden olyan általános gyalogos területre, ahol nagyobb csúszási kockázat fordulhat elő. Jellemző területek a nagy forgalmú területek, mint a folyosók, rámpák, kávé sarkok, mosdók, WC, kézműves osztálytermek és nyilvános helyiségek.

  Biztonságos (R11 / R12 csúszásgátlás)
  A Forbo Safestep padlózat olyan területeken alkalmazható, ahol magasabb csúszási kockázatot állapítanak meg, mivel a padló véletlen, vagy folyamatos aktív szennyeződése következik be. Ezeken a területeken egyszerűen nem lehet megakadályozni a kiömlést a munkakörnyezet típusának köszönhetően. Tipikus területek: professzionális konyhák, könnyűipari élelmiszertermelés, virág üzletek, kertközpontok.

  Wetroom
  A nedves padlóburkolatokat folyamatosan nedves területeken való használatra fejlesztették ki, ahol a víz gyakran folyik, és a mezítlábas forgalom a szabvány; Vagy mezítláb és cipőben történő forgalma kombinálódik. Jellemző területek; Zuhanyzók, fürdő / medence környezete, öltözők, öltözők.

  Step safety vinyl flooring

  Fenntartható lépés

  Fenntartható lépés

  Az LCA fejlesztéseire összpontosítva folyamatosan javítjuk a fenntartható teljesítményt minden padlóburkolati termékünkön.

  • A Step biztonsági vinil esetében termelési hulladékunkat belsőleg újrahasznosítjuk.
  • Újrahasznosított tartalmat 39% -ról 60% -ra növeltük a hátsó rétegben.
  • A Step Crystal használatával, újrahasznosított melléktermékkel kevesebb energiára van szükségünk a termeléshez. Maga a padló Step Crystals segítségével tisztább vizuális és kevesebb szennyeződést eredményez, ami kevesebb használati időt eredményez a tisztítás során a felhasználási fázisban.
  • Jobb a beltéri levegő minőségéhez; AgBB-kompatibilis és a TVOC <250 μg / m3
  • Megfelelő + a REACH anyaglistájához
  • 100% -os zöld árammal gyártva
  • Nyomtatott formában használt vízbázisú tinták
  • Alacsony követelmények a tisztításhoz és karbantartáshoz, a víz csökkentéséhez és a mosószer használatához
  • Forbo Spray módszer minden R10 termékhez alkalmazható, 100% -ban biológiailag lebontható, nincs klór, pH semleges
  • A Step 100% -ban újrahasznosítható padlóburkoló termék

  Sustainable Step Safety Vinyl

  Mit hol kell használni

  Mit hol kell használni

  A Step biztonsági kollekció egy teljes körű biztonsági padlózatot kínál, amelyek különböző alkalmazások biztonsági követelményeinek való megfelelését szolgálják. A Step kollekció minden padlóburkolata megfelel a szigorú Egészségügyi és Biztonsági Végrehajtó (HSE) és az európai szabvány követelményeinek. Töltse le a használati javaslatot annak megtekintéséhez, hogy melyik sorozat a legmegfelelőbb a különböző területekhez.
  Lépés használata tanácsadás

  Surestep: általános területek, amelyeknél a csúszási kockázat nagyobb
  Safestep R11: véletlen vagy folyamatos szennyeződés miatt fokozott csúszási kockázatú területek
  Safestep R12: könnyű ipari felhasználás
  Surestep Laguna: nedves helyiségek, elsősorban mezítlábas használatra, de használható lábbeli viselése esetén is
  Safestep Aqua: gyógyfürdő, zuhanyzók és úszómedencék"

  Step safety flooring

  Brosúrák

  Step Safety Vinyl brochure