Sélectionnez votre pays

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

Binnen de afdeling Algemene diensten zijn we op zoek naar een Supervisor Terrein en Gebouwenbeheer. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het onderhoud aan gebouwen, gebouw gebonden installaties en de terreinen van Forbo in Assendelft.

Met jouw visie op het zo efficiënt mogelijk preventief en correctief beheren van de diverse assets, draag je zorg voor een lange termijn planning. Maar ook coördineer je correctieve , korte termijn werkzaamheden. In deze rol ben je verantwoordelijke voor de uitvoering van werkzaamheden door in-, en externe medewerkers je spreekt SLA’s af en bent verantwoordelijk voor de borging. Je geeft leiding aan de werkvoorbereider en indirect aan de ingehuurde medewerkers (zowel in- als extern).

Bij de afdeling algemene diensten zijn, verdeeld over de diverse facilitaire services, 26 collega’s werkzaam.

Supervisor terrein en gebouwenbeheer

De werkzaamheden:
 • Het opstellen van het meerjaren-onderhoudsplan (MJOP);
 • Bewaken van de kwaliteit en de financiële status bij werkzaamheden en projecten;
 • Het initiëren en uitwerken van verbetervoorstellen op technisch, procesmatig en organisatorisch gebied;
 • Coördineren, bewaken van zowel de korte termijn als de lange termijn planning;
 • Monitoring van de dagelijkse werkzaamheden;
 • Inhoudelijk en proactief adviseren van de interne stakeholders.
Het profiel:
 • Je hebt relevante ervaring, bij voorkeur in een productieomgeving;
 • Je bent resultaatgericht en hebt ervaring met het wijzigen en implementeren van structuren en processen;
 • Je bent in staat draagvlak te verkrijgen bij zowel je eigen afdeling als de aanverwante afdelingen;
 • Je hebt een pragmatische, sympathieke communicatiestijl en weet hiermee de verbinding te maken;
 • Je beschikt tenminste over een afgeronde opleiding op HBO niveau, bij voorkeur werktuigbouwkunde, installatietechniek.

De arbeidsvoorwaarden:
Wij biedenaantrekkelijke arbeidsvoorwaarden in een professionele en inspirerende organisatie, waar met plezier en met respect voor elkaar wordt gewerkt. Het salaris voor deze functie is ingedeeld in functiegroep 12 van de cao van Forbo Flooring B.V. en ligt tussen € 3.400,00 en € 4.200,00 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek.

Daarnaast biedt Forbo uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en bieden wij jou de mogelijkheid opleidingen te volgen in je vakgebied.

Sollicitatie:
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Ernst Paul Beukema, Manager Algemene Diensten op telefoonnummer 075-647 7384 of per e-mail ErnstPaul.Beukema@forbo.com.

Heb je interesse en wil je solliciteren? Neem dan contact op met Susanne Haas, HR Business Partner op telefoonnummer 075-647 7372 of stuur je cv en een motivatie naar Susanne.Haas@forbo.com.
Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.
Susanne.Haas@forbo.com