Sélectionnez votre pays

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

De afdeling
De afdeling Verkoop Binnendienst maakt deel uit van de afdeling Customer Services Nederland. Deze afdeling met 17 medewerkers is het dagelijkse contactpunt voor Nederlandse klanten voor order-gerelateerde vragen met betrekking tot ons gehele assortiment. Daarnaast zorgt deze afdeling voor het ontwikkelen van een specifieke klantgroep door deze campagnematig te benaderen.

Medewerker Verkoop Binnendienst

De functie
Als collega op de afdeling Verkoop Binnendienst onderhoud je contacten met onze afnemers en doe je diverse werkzaamheden met betrekking tot het bestelproces. Een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden is het, in overleg met de klant, boeken en beheren van de bestellingen in SAP en er daarbij voor te zorgen dat deze bestellingen naar de wens van de klant worden uitgeleverd. Hierbij heb je vaak contact met andere afdelingen van Forbo Flooring, zowel lokaal als internationaal. Een ander belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden is het proactief bellen naar een specifieke klantgroep. Hierbij wordt campagnematig gewerkt met voorop vastgestelde doelstellingen.

De functie-eisen
Wij zoeken een enthousiaste, flexibele en zelfstandige collega die het leuk vindt om binnen een dynamische en soms hectische omgeving te werken en ook accuraat blijft onder druk. Als ideale kandidaat voor deze functie beschik je over:
  • een afgeronde MEAO+/HBO opleiding of gelijkwaardig;
  • aantoonbare kennis van en ervaring met Windows en SAP;
  • bij voorkeur enige ervaring in een soortgelijke verkoopfunctie;
  • een prettige en duidelijke telefoonstem met een glimlach en uiteraard de nodige sociale en communicatieve vaardigheden;
  • een service-, maar ook resultaatgerichte instelling.
Tenslotte spreekt het in je voordeel als je actief bent met Social Media en weet hoe je dit in je werk kunt inzetten.

De arbeidsvoorwaarden
Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden in een professionele en inspirerende organisatie, waar met plezier en met respect voor elkaar wordt gewerkt.

De salarisindicatie voor deze functie is € 2.900,00 bruto per maand, volgens de cao van Forbo Flooring B.V. bij een voltijds dienstverband (38 uur).

Daarnaast biedt Forbo uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en zijn er bij goed functioneren mogelijkheden je binnen de afdeling verder te ontwikkelen en door te groeien.

Informatie & sollicitatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Monique Beelen op telefoonnummer (075-647) 7214. Voor vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Lucia Fijlstra, HR Adviseur op telefoon (075-647) 7368.

Wij zien jouw sollicitatie graag vóór 1 december 2019 tegemoet via onderstaande 'solliciteer'-button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
lucia.fijlstra@forbo.com