Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Tuotteen toimivuus ja sinun jalanjälkesi

Huomioimme lattian koko elinkaaren, kun ajattelemme sen kestävän kehityksen mukaista suorituskykyä. Tämä tarkoittaa, että varmistamme lattioidemme suorituskyvyn niiden asennushetkestä alkaen.

Ymmärrämme, että lattioiden on suoriuduttava eri tehtävistä rakennuksessa. Koska valmistusohjelmaamme kuuluu laaja valikoima lattianpäällysteitä, aloitamme suosittelemalla tarkoitukseen parhaiten sopivaa päällystettä ja sen jälkeen varmistamme aina, että se on mahdollisimman ympäristöä säästävä.

Etsimme aina keinoja tarjota sinulle mahdollisimman pienet käyttökustannukset lattianpäällysteissämme. Ne ovat helppo asentaa ja vaativat vähemmän ylläpitoa ja vähemmän puhdistusaineita koko käyttöiän ajan.

Käyttöaika on myös pitkä ja ongelmaton, jolloin säästyy rahaa ja vähennetään jätettä.

How it is made

Marmoleum valmistetaan 97 % luonnon raaka-aineista, joista 72 % on uusiutuvia ja kasvaa uudelleen 10 vuodessa.

Marmoleum - luonnonlahjakkuus

Laadukkaan linoleumin valmistaminen vaatii ammattitaitoa. Onneksi meillä on 100 vuoden kokemus tehdä siitä juuri oikeanlainen. Forbon Marmoleum valmistetaan 97 % luonnon raaka-aineista. Joten ei ole mikään ihme, että se on maailman johtava ympäristöystävällinen joustava lattianpäällyste. Marmoleum on omanlaisensa, alkuperäinen, autenttinen lattianpäällyste.

97% luonnon raaka-aineita
43% kierrätysmateriaalia
100% biohajoava
Alhaiset käyttökustannukset
Hygieeninen ja helppohoitoinen
Britannian allergiasäätiön hyväksymä

Marmoleum concrete
Allura 63492 | 63427 | 63414

Vinyyli ja ekologisuus

Pyrimme jatkuvasti parantamaan vinyylituotteidemme ympäristöprofiilia paikallisten ja kansainvälisten ohjelmien avulla koko yrityksen laajuudelta. Käytämme esimerkiksi jätemuovimme (ja muiden valmistajien jätemuovin) uudelleen – aina kun se on mahdollista – uusien tuotteiden valmistamiseen, kuten Flotex-laattojen pohjaksi.

45% kierrätysmateriaalia
Reach-standardi
Uusiutuva energia
Bio-pehmentimet
Lattian käyttöiän pidentäminen
Asennusjätteiden kierrätys
Kierrätettävät Flex-vinyylilaatat
Vinyl plus

Tekstiililaatat – silmukka sulkeutuu

Tessera-tekstiililaatat ovat synonyymeja laadulle, mutta etsimme aina keinoja parantaa tuotantoprosessejamme ja tuotteidemme rakennetta tehdäksemme niistä ympäristöystävällisempiä. Kaikissa Britanniassa tuotetuissa tuftatuissa laatoissamme on yli 50 % kierrätysmateriaalia (painon mukaan), ja lisäksi pystymme käsittelemään uudelleen tuotanto- tai asennusjätteen ja sulkemaan siten silmukan…

50% kierrätysmateriaalia
Laattajäte on vähentynyt 80 %
Uusiutumattomien raaka-aineiden vähentäminen
Nopea ja helppo puhdistaa
Vähemmän asennusjätettä
Carpet recycling UK

Tessera
Flotex

Flotex – enemmän kuin osiensa summa

Tässä ainutlaatuisessa hybridilattiassa yhdistyy tekstiililattiapäällysteen ja vinyylilattian edut, mikä antaa sinulle high-tech-tekstiililaatan mukavuuden ja vinyylilattian kestävyyden. Vähennämme Flotexin resurssien käyttöä kaikkialla, missä se on mahdollista.

Flotexin pohja sisältää jopa 67% kierrätysmateriaalia
BREEAM
100% vedenkestävä
Britannian allergiasäätiön hyväksyntä

Sisäänkäyntijärjestelmä pysäyttää lian ja kosteuden

Tiesitkö, että asentamalla tehokkaan sisäänkäyntijärjestelmän voit pysäyttää jopa 94 % rakennukseen kulkeutuvasta liasta ja kosteudesta? Tuloksena voi olla jopa 65 % säästö lattian käytönaikaisiin siivouskustannuksiin ja puhdistusmateriaalien vähäisempi kulutus.

100% kierrätettyä polyamidia
Kierrätysmuovi: PET-pullot
Käytännöllisesti katsoen nollataso kaatopaikkajätteessä
Pysäyttää jopa 94 % rakennukseen kulkeutuvasta liasta
Vähentää puhdistustarvetta
Listattu BRE Globalissa

Coral