Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Uusi CO2-neutraali Marmoleum Marbled

Maailman ensimmäinen CO2-neutraali joustava lattia on nyt saatavana uutena Marmoleum Marbled -linoleumimallistona. Mallisto sisältää viisi orgaanista kuosia sekä monia eri värejä, jotka kaikki ovat saanet inspiraationsa luonnosta.

Marmoleum Marbled Fresco 3259

Luonnon inspiroima mallisto

Uuden sukupolven kestävillä lattioillamme suunnittelijamme ovat pyrkineet välittämään luontovaikutelman myös sisäympäristöön. Tuomalla luonnon ja sisälle, sisäympäristöistä saadaan tervellisempiä ja ihmiset voivat paremmin.

Katso Marmoleum Marbled video, jossa suunnittelija Tamar Gaylord ja tuotepäällikkö Bregje Smulders kertovat linoleumimalliston designista sekä sen kestävän kehityksen mukaisista ominaisuuksista.

Marmoleum Real 3038 & Splash 3433

Luonnolliset raaka-aineet, luonnon inspiroima, luonnostaan luotettava

Uuden Marmoleum Marbled -linoleumimalliston luomisessa punainen lanka on ollut luonto. Lattia on valmistettu luonnollisista raaka-aineista ja se edistää sisäympäristön terveellisyyttä. Mallisto on saanut inspiraationsa luonnon väreistä ja vaihteluista ja luonnonmateriaalit tekevät lattioista myös luotettavia. Ne ovat helposti asennettavia ja hoidettavia ja myös kestävät pitkään.

Tutustu mallistoon

 Klassinen lattiakuosi viitenä eri designina

Viisi orgaanista kuosia

Uuden CO2-neutraalin Marmoleum Marbled -lattiamalliston kuosien kehityksen lähtökohtana on ollut klassinen marmorikuvio. Mallisto tarjoaa viisi orgaanista kuosia sekä laajan valikoiman vapaasti yhdisteltäviä värejä.

Maailman ensimmäinen CO2-neutraali joustava lattiapäällyste

Maailman ensimmäinen CO2-neutraali joustava lattiapäällyste

Luonto on ollut inspiraationa kun suunnittelijamme ovat luoneet uuden CO2-neutraalin Marmoleum Marbled -lattiamalliston. Tavoitteena on ollut rikastuttaa sisäympäristöä väreillä, kuoseilla sekä jännittävillä yhdistelmillä mutta myös lattiamateriaalilla, joka on valmistettu luonnollisista raaka-aineista.

Lue lisää tästä

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko lisää uutisia tuotteista, innovaatioista sekä kiinnostavista arkkitehtuurikohteista, joihin Forbo osallistuu? Uutiskirjeestämme saat inspiraatiota kaikkialta maailmasta. Esittelemme siinä kaikkea upeista toimistoista ja kulttuurirakennuksista koulu- ja sairaalaympäristöihin, joissa toimivuus ja kestävyys ovat keskipisteessä.

Tilaa uutiskirjeemme