Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

Organisatie
Alle entreesystemen van Forbo Flooring worden vervaardigd in eigen fabrieken in Nederland en de UK en we beschikken over een uitgebreid internationaal netwerk van eigen vestigingen en partners over de gehele wereld. Forbo Flooring is marktleider in entreeproducten die onder de naam Coral en Nuway wereldwijd hun afzet vinden. De cultuur van de organisatie is vriendelijk en open, maar ook direct en resultaatgericht. Het bepalen van gezamenlijk succes en plezier in het werk staan bij Forbo Flooring Coral voorop.

Afdeling
De Tuftafdeling houdt zich bezig met het verwerken van garen naar halffabrikaat.

Allround Productiemedewerker Tuftafdeling (fulltime)

Functie
Als medewerker Tuftafdeling houd je je bezig met het instellen en inregelen van de Tuftmachine, het in- en doorvoeren van backing en garen, het beoordelen op kwaliteit en het plegen van (dagelijks) onderhoud aan de tuftmachine.

In deze functie rapporteer je aan de Teamleader Tuftafdeling.

Functie-eisen
Je beschikt over een afgeronde (technische) opleiding op MBO- of gelijkwaardig niveau en hebt ruime werkervaring binnen een productieomgeving.

Je hebt ervaring met het werken met een geautomatiseerd systeem, bij voorkeur SAP.

Aanbod
Naast een uitdagende functie in een informele omgeving bieden we je een goed salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie
Stuur je brief en cv binnen twee weken naar Forbo Flooring Coral N.V., t.a.v. Inge Bakker, afd. Personeelszaken, postbus 17, 1560 AA Krommenie. Een e-mail sturen kan ook: inge.bakker@forbo.com.

Eerst meer weten? Neem contact op met Jasper van ‘t Veer (Productie Manager), tel. 075 – 6273205.
inge.bakker@forbo.com