Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

westbond
natural

Westboond Natural on ainutlaatuinen julkitilojen tekstiililaatta mallisto, joka on valmistettu luonnollisesta ja värjäämättömästä villasta. Mallisto on ympäristöystävällinen ja laatan pohja on tehty 74% kierrätetystä materiaalista.

Tämän lisäksi villa on luonnollinen ja uusiutuva resurssi. Malliston värit tulevat seitsemästä eri lammasrodusta, luoden lämpimän sävyisen väripaletin. Westbond Naturalia on saatavana 1200 g/m² sekä 2400 g/m² painoisena lankana.

Värivaihtoehdot

Westbond Natural

Tekstiililaatan rakenne

Fusion bonded

Fusion Bonding on pitkälle kehitetty tekstiililaattojen valmistusmenetelmä, jossa langan nukat kiinnitetään yksittäin taustamateriaaliin. Näin saadaan tulokseksi erittäin tiheä ja ylellinen tuote. Jokainen tuftaus on yksittäinen ja suuri osa langasta on kulutuspinnassa. Tuloksena on ylellinen veluuritekstiililaatta, joka luo kauniin ja yhtenäisen lattiapinnan. Kaikki Westbond-tuotteemme valmistetaan tällä erityisellä menetelmällä.

Fusion-Bonded

Mallisto

Westbond

Westbond on tyylikäs tekstiililaatta, joka antaa mahdollisuuden luoda juuri haluamasi lattia. Teemme tilauksesta haluamasi lankasekoituksen ilman vähimmäis tilausmäärää. Valmistustekniikkamme ansiosta laatat ovat laadukkaita ja valittavanasi on lähes rajaton värivalikoima. Westbond antaa sinulle mahdollisuuden luoda ylellisiä, tilaustuotteena tehtyjä tekstiililaattoja, joissa on erittäin korkea langan paino kaikkein upeimpiin asennuksiin.

Westbond_Brockholes_10_910079_9484_HD

Tekniset tiedot

Tech specs Linoleum

Smart tac -tarrapala

Smart tac -tarrapala

Tekstiililaatat asennetaan normaalisti tarraliimalla. Haluttaessa asennuksessa voidaan myös käyttää Smart tac -tarrapaloja, jotka kiinnitetään laattojen kulmaan. Tarrapalojen koko on 75x75 mm.