Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

westbond
ibond greens

Westbond Ibond-mallisto tarjoaa mahdollisuuden luoda täysin yksilöllisen lattian. Jos et löydä Greens-mallistostamme juuri sopivaa sävyä, voit luoda oman värin 1 m² lähtien.

Westbond Ibond-laattoja on saatavana eri lankavaihtoehtoina:
• Nylon (950g/m²)
• Wool (1500g/m²)
• Wool Deluxe (2400g/m²)

Värivaihtoehdot

Westbond Ibond Greens

Tekstiililaatan rakenne

Fusion bonded

Fusion Bonding on pitkälle kehitetty tekstiililaattojen valmistusmenetelmä, jossa langan nukat kiinnitetään yksittäin taustamateriaaliin. Näin saadaan tulokseksi erittäin tiheä ja ylellinen tuote. Jokainen tuftaus on yksittäinen ja suuri osa langasta on kulutuspinnassa. Tuloksena on ylellinen veluuritekstiililaatta, joka luo kauniin ja yhtenäisen lattiapinnan. Kaikki Westbond-tuotteemme valmistetaan tällä erityisellä menetelmällä.

Fusion-Bonded

Mallisto

Westbond

Westbond on tyylikäs tekstiililaatta, joka antaa mahdollisuuden luoda juuri haluamasi lattia. Teemme tilauksesta haluamasi lankasekoituksen ilman vähimmäis tilausmäärää. Valmistustekniikkamme ansiosta laatat ovat laadukkaita ja valittavanasi on lähes rajaton värivalikoima. Westbond antaa sinulle mahdollisuuden luoda ylellisiä, tilaustuotteena tehtyjä tekstiililaattoja, joissa on erittäin korkea langan paino kaikkein upeimpiin asennuksiin.

Westbond_Brockholes_10_910079_9484_HD

Tekniset tiedot

Tech specs Linoleum

Smart tac -tarrapala

Smart tac -tarrapala

Tekstiililaatat asennetaan normaalisti tarraliimalla. Haluttaessa asennuksessa voidaan myös käyttää Smart tac -tarrapaloja, jotka kiinnitetään laattojen kulmaan. Tarrapalojen koko on 75x75 mm.