Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

flotex vision
heritage -mallisto

Flotex Vision Heritage -malliston kuosit heijastavat sekä perinnettä että nykyaikaa ja kunnioittavat ajatonta designia.

Flotex Vision flokattu lattiapäällyste tarjoaa yli 500 digitaalipainettua kuosia. Suuri kuitutiheys mahdollistaa realistiset kuosit valokuvalaatuisina. Tutustu kuoseihin monipuolisessa Digitaalikirjastossamme

Värivaihtoehdot

Flotex Vision Heritage

  Flotex Vision -mallisto

  Flotex Visionin digitaalinen maailma

  Flotex Vision flokattu lattiapäällyste tarjoaa yli 500 digitaalipainettua kuosia. Suuri kuitutiheys mahdollistaa realistiset kuosit valokuvalaatuisina. Tutustu kuoseihin monipuolisessa Digitaalikirjatossamme

  Korkealaatuinen digitaalipainatus
  Koska Flotexissa on jopa 70 miljoonaa kuitua neliömetrillä, se tarjoaa ainutlaatuisen tiheän pinnan painatusta varten. Sen ansiosta elävät kuosit ja luonnonmukainen ulkonäkö voidaan painaa valokuvantarkalla resoluutiolla. Kaikki halutut värisävyt ja -yhdistelmät ovat mahdollista toteuttaa.

  Rajattomasti vaihtoehtoja
  Digitaalipainatus sopii hyvin myös mallistoihin, joissa vaaditaan visuaalisia yksityiskohtia ja efektejä, jotka eivät ole helposti toteutettavissa perinteisellä painatuksella. Flotex vision sisältää yli 500 yksittäistä tuotetta.

  Väritä tai suunnittele itse oma lattiasi
  Pidätkö kuosista, mutta et löydä haluamaasi väriä, tai haluatko sovittaa kuosin yrityksesi värimaailmaan? Flotex vision tarjoaa laajan valikoiman kuoseja, jotka voidaan värittää uudelleen valitsemalla juuri haluamasi värit. Jos et löydä mitään mistä pidät, tai sinulla on oma idea lattiastasi, tarjoamme tarvittaessa myös räätälöidyn suunnittelupalvelun.

  Flotex Vision flocked flooring

  Video

  Britannian allergialiiton hyväksymä

  Britannian allergialiiton hyväksymä

  Flotexille on myönnetty Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki ja sillä on todettu olevan positiivinen vaikutus allergikkojen elämään. Flotexin nylonkuidut vangitsevat allergeeneja ilmasta ja vapauttavat ne sitten puhdistuksen yhteydessä.

  Puhdistus poistaa Flotexista kaksi kertaa enemmän allergeeneja kuin perinteisistä matoista. Tämän ansiosta Flotexilla on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki.

  Allergy UK logo

  Esite

  Esite

  Lue lisää Showtime-mallistosta, lataa esite tästä Showtime esite

  Flotex cleaning & maintenance instructions

  Tekniset tiedot

  Flotex Technical Specifications