Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Neulahuopa

Showtime Flotex Vision

Vastataksemme vapaa-ajan kohteiden tarpeisiin olemme täydentäneet Showtime-neulahuopamallistoa neljällä Flotex Vision -kuosilla. Flotex on ainutlaatuinen tekstiililattiapäällyste, joka yhdistää muovilattian kulutuskestävyyden tekstiilimaton laatuun, lämpimyyteen ja mukavuuteen. Täydellinen vapaa-ajan kohteisiin!

  • Showtime Flotex Vision
  • Showtime Flotex Vision
  • Showtime Flotex Vision
  • Showtime Flotex Vision

Flotex Vision -mallisto

Flotex Visionin digitaalinen maailma

Flotex Vision flokattu lattiapäällyste tarjoaa yli 500 digitaalipainettua kuosia. Suuri kuitutiheys mahdollistaa realistiset kuosit valokuvalaatuisina. Tutustu kuoseihin monipuolisessa Digitaalikirjatossamme

Korkealaatuinen digitaalipainatus
Koska Flotexissa on jopa 70 miljoonaa kuitua neliömetrillä, se tarjoaa ainutlaatuisen tiheän pinnan painatusta varten. Sen ansiosta elävät kuosit ja luonnonmukainen ulkonäkö voidaan painaa valokuvantarkalla resoluutiolla. Kaikki halutut värisävyt ja -yhdistelmät ovat mahdollista toteuttaa.

Rajattomasti vaihtoehtoja
Digitaalipainatus sopii hyvin myös mallistoihin, joissa vaaditaan visuaalisia yksityiskohtia ja efektejä, jotka eivät ole helposti toteutettavissa perinteisellä painatuksella. Flotex vision sisältää yli 500 yksittäistä tuotetta.

Väritä tai suunnittele itse oma lattiasi
Pidätkö kuosista, mutta et löydä haluamaasi väriä, tai haluatko sovittaa kuosin yrityksesi värimaailmaan? Flotex vision tarjoaa laajan valikoiman kuoseja, jotka voidaan värittää uudelleen valitsemalla juuri haluamasi värit. Jos et löydä mitään mistä pidät, tai sinulla on oma idea lattiastasi, tarjoamme tarvittaessa myös räätälöidyn suunnittelupalvelun.

Flotex Vision flocked flooring

Video

Britannian allergialiiton hyväksymä

Britannian allergialiiton hyväksymä

Flotexille on myönnetty Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki ja sillä on todettu olevan positiivinen vaikutus allergikkojen elämään. Flotexin nylonkuidut vangitsevat allergeeneja ilmasta ja vapauttavat ne sitten puhdistuksen yhteydessä.

Puhdistus poistaa Flotexista kaksi kertaa enemmän allergeeneja kuin perinteisistä matoista. Tämän ansiosta Flotexilla on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki.

Allergy UK logo

Esite

Esite

Lue lisää Showtime-mallistosta, lataa esite tästä Showtime esite

Flotex cleaning & maintenance instructions

Tekniset tiedot

Flotex Technical Specifications