Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Linoleumi

Marmoleum Marbled

Maailman ympäri 90 värissä. Forbon Marmoleum Marbled-mallisto käsittää laajan värivalikoiman; voimakkaat ja hienovaraiset marmorikuosit ovat nyt mukana samassa mallistossa. Marmorikuoseissa on kolmesta kahdeksaan väriä, joiden intensiteetti ja kontrasti voivat vaihdella. Joskus kontrastit ovat vahvoja ja muistuttavat oikeaa marmoria, toisinaan ne ovat hillitympiä muistuttaen enemmän seinämaalauksia. Mallisto on jaettu kolmeen valikoimaan: Real, Fresco ja Vivace.

 • Marmoleum Marbled
 • Marmoleum Marbled
 • Marmoleum Marbled
 • Marmoleum Marbled
 • Marmoleum Real 3241 orange sorbet
  Marmoleum Real

  Marmoleum Real

  Marmoleum Real on Marmoleum-malliston laajin valikoima ja se koostuu 59 marmoroidusta väristä, jotka antavat rajattomat lattian suunnittelumahdollisuudet.

 • 3871
  Marmoleum Fresco

  Marmoleum Fresco

  Fresco-malliston 19 väriä perustuvat sävy-sävyyn-periaatteeseen, mikä luo lämpimän ja viihtyisän tunnelman.

 • Marmoleum Vivace 3405 Granada
  Marmoleum Vivace

  Marmoleum Vivace

  Marmoleum Vivace tarjoaa voimakkaita, värikylläisiä kontrasteja, jotka ovat syntyneet sekoittamalla 8 tyylikästä väriä samalla säilyttäen yksi hallitseva värisävy.

Ympäristö

Ekologinen ja kestävä

97% luonnollisia raaka-aineita
72% nopeasti uusiutuvia
43% uusiomateriaaleja

Luonnollinen lattia, joka on luotu kestämään
Marmoleum on valmistettu luonnollisista, uusiutuvista raaka-aineista ja se on ympäristöystävällisin joustava lattiapäällyste. Se ei sisällä ftalaatteja, pehmentimiä tai mineraaliöljyä. Sen valmistuksen tärkeimmät raaka-aineet ovat:

● pellavakasvin siemenistä saatava pellavaöljy
● sertifioiduista metsistä saatava puujauho
● juutti, luonnollinen pohja, johon linoleumi kalanteroidaan

Marmoleum on testattu kaikkien tärkeiden maailmanlaajuisten kestävän kehityksen ekomerkkien mukaisesti ja sille on myönnetty mm. Joutsenmerkki ja Blue Angel. Forbon linoleumi on lisäksi M1 -sertifioitu.

Topshield2 on Forbo Flooringin erittäin suorituskykyinen UV-pintakäsittely, jota käytetään kaikissa Forbon Marmoleum -lattiapäällysteissä. Topshield2 kestää kovaa kulutusta sekä ehkäisee tahriintumista ja naarmuuntumista. Sen ansiosta lattia kestää hyvännäköisenä vuodesta toiseen ja se on helppo puhdistaa ja vaatii kunnossapitoa entistä harvemmin.

Marmoleum raw materials

Jalkalistat ja kulmakappaleet

Jalkalistat ja kulmakappaleet

Lattian viimeistelyä varten Forbo tarjoaa valikoiman korkealaatuisia jalkalistoja ja kulmakappaleita, tutustu valikoimaan tästä Jalkalistat ja kulmakappaleet