Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Kylpyhuonemallisto

TermaLife

TermaLife -seinäpäällyste ja boordimallisto koostuu viidestä eri designkonseptista, joita on saatavana eri väreissä. Yhteensä TermaLife-mallisto tarjoaa 25 eri vaihtoehtoa, joihin jokaiseen on saatavana yhteensopiva boordi.

TermaLife -mallisto on saanut inspiraatiota pohjoismaisesta designista ja sisustuksesta. Tuloksena on tyylikäs ja kaunis mallisto joka soveltuu erinomaisesti pohjoismaiseen valoomme.

 • TermaLife
 • TermaLife
 • TermaLife
 • TermaLife
 • TermaLife
 • ThermaLife graphite/ivory
  TermaLife seinäpäällyste

  TermaLife

  TermaLife -seinäpäällyste koostuu viidestä eri designkonseptista, joita on saatavana eri väreissä. Mallisto tarjoaa yhteensä 25 eri vaihtoehtoa, joihin jokaiseen on myös saatavana yhteensopiva boordi. Solid-kuosi heijastaa pohjoismaisen valon eri sävyjä. Textured Lines -mallisto koostuu vuorostaan orgaanisista kuvioista. Jos pidät leikkisistä pisteistä sekä kimaltavista helmistä, joita on saatavana myös metallinhohtoisena, on Circular Pattern oikea valinta sinulle. Metallinhohtoisena on saatavana myös Ceramics-kuosia, joka on saanut inspiraationsa keramiikasta sekä Floral Lace -kuosia, joka koostuu jännittävistä kukkakuoseista.

  TermaLife on märkätilasertifioitu joten se soveltuu sekä kodin että julkisten tilojen märkätiloihin.

  Kaikkia TermaLife -kuoseja on saatavana sekä seinäpäällysteenä että boordina.

 • ThermaLife glitter/cloud metal
  TermaLife boordi

  TermaLife boordi

  TermaLife -seinä- ja boordimallisto koostuu viidestä eri designkonseptista, joita on saatavana eri väreissä. Mallisto tarjoaa yhteensä 25 eri vaihtoehtoa. Solid-kuosi heijastaa pohjoismaisen valon eri sävyjä. Textured Lines -mallisto koostuu vuorostaan orgaanisista kuvioista. Jos pidät leikkisistä pisteistä sekä kimaltavista helmistä, joita on saatavana myös metallinhohtoisena, on Circular Pattern oikea valinta sinulle. Metallinhohtoisena on saatavana myös Ceramics-kuosia, joka on saanut inspiraationsa keramiikasta sekä Floral Lace -kuosia, joka koostuu jännittävistä kukkakuoseista.

  TermaLife on märkätilasertifioitu joten se soveltuu sekä kodin että julkisten tilojen märkätiloihin.

  Kaikkia TermaLife -kuoseja on saatavana sekä seinäpäällysteenä että boordina.

Mallisto

Nordic Spirit

Nordic Spirit -mallisto on saanut inspiraatiota pohjoismaisesta valosta ja sisustustyylistä. Pohjoismainen design on tunnettu vaaleasta ja tyylikkäästä muotoilustaan. Ranskalainen suunnittelijamme Fanny Francine Gay on luonut Nordic Spirit -märkätilamallistomme, joka koostuu moderneista seinäpäällyste ja lattiakuoseista. Mallisto tarjoaa vaaleita sävyjä, jotka pääsevät oikeuksiinsa kylmässä valossamme. Seinäkuosit ovat hienostuneita ja tarkasti valittuja niin että kylpyhuoneen sisustus ja muut yksityiskohdat pääsevät kauniisti esille.
Tuloksena on elegantti ja minimalistinen mallisto, joka päästää valon sisälle kylpyhuoneeseen.

TermaLife seinäpäällyste ja boordimalliston kuosit sopivat erinomaisesti yhteen TermaStar -lattiamalliston kanssa.


Nordic Spirit - bloom/cloud, uni/ivory, pure/natural grey

Ftalaatiton

Ftalaatiton

Kaikki märkätilamallistomme tuotteet ovat ftalaatittomia.

Phthalate free logo

Miksi märkätilamuovi?

Neljä tietä rauhalliseen tunnelmaan

1. Taloudellisuus: Forbon märkätilamuoveilla säästät aikaa ja rahaa. Materiaali- ja asennuskustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat kuin laatoituksen. Muovi voidaan asentaa miltei kaikille alustoille eikä sinun periaatteessa tarvitse koskaan vaihtaa lattiakaivoa – muovi tarjoaa nimittäin optimaalisen tiiviyden. Muovi on myös nopeampi asentaa kuin laatat eikä se vaadi kallista lattialämmitystä tuntuakseen mukavalta.

2. Turvallisuus: Jos haluat välttää kosteusongelmat ja vesivahingot, märkätila-muovimme on turvallisin materiaalivalinta. Laatoitettaessa vuotoja saattaa syntyä näkymättömään eristyskerrokseen, minkä vuoksi mahdolliset vahingot voivat olla epämiellyttäviä yllätyksiä. Märkätilamuoveja asennettaessa pinta- ja eristyskerros ovat yksi ja sama asia. Kaikki tärkeä on näkyvissä maton koko käyttöiän.

3. Hygienia: Märkätilamuovi on erittäin kestävää ja helppo pitää puhtaana ja hoitaa. Koska saumoja ei juurikaan ole ja nekin harvat hitsataan umpeen, pestävänä on vain sileitä pintoja. Siksi muovi pysyy kauniina monien vuosien ajan.

4. Design: Uusi mallistomme mullistaa käsitykset siitä, miltä märkätilamuovi näyttää. Mallistosta löytyy kauniita ja tyylikkäitä seinä-, boordi- ja lattiakuoseja. Yhdistele niitä mielesi mukaan!

Nordic Spirit wetroom