Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Kylpyhuonemallisto

Spirit of Spa

Tervetuloa tutustumaan Spirit of spa -kylpyhuonemallistoomme. Sen inspiraationlähteenä ovat olleet luonnon omat materiaalit ja niiden kauneus.

Mallisto – joka kattaa erilaiset lattia - ja seinäratkaisut – on täynnä värejä ja kuoseja, jotka yhdessä luovat sekä vaihtelua että harmoniaa.

 • Spirit of Spa
 • Spirit of Spa
 • Spirit of Spa
 • Spirit of Spa
 • Aqualon Concrete
  Aqualon -lattiat

  Aqualon-lattiat

  Forbon kylpyhuoneen lattiamallisto on suunniteltu yhteensopivaksi seinämalliston kanssa, kuosista ja väristä riippumatta. Valittavanasi on yksivärisiä lattianpäällysteitä sekä erilaisia kivi- ja puukuoseja.

 • Aquastar Basalt
  Aquastar -lattiat

  Aquastar-lattiat

  Forbon Aquastar on 1,5 mm homogeeninen vinyylimatto, josta on saatavana kuusi eri värivaihtoehtoa.

 • Våtrum Nordic forest
  Onyx -seinät

  Onyx-tapetti

  Koko kylpyhuone tapettimallisto perusideana on harmonia ja rentoutuminen. Uutta mallistossa on matan ja kiiltävän pinnan kontrasti African Palm ja Exotic Flower kuoseissa, joka luo elävyyttä seiniin. Joskus yksinkertainen vaihtoehto on paras, jolloin yksiväriset tapettimme ovat oikea valinta. Voit yhdistää nämä tehosteseinä tapetin kanssa tai valita kontrastivärin luodaksesi selkeän tilan.

 • Våtrum hemma
  Onyx Boordi

  Onyx-boordi

  Asennettaessa kylpyhuoneen tapettia vaakasuoraan, tulee sinun myös asentaa boordi. Voit vapaasti valita boordimallistostamme yhteensopivan tai kontrastikuosin.

Mallisto

Spirit of Spa

Spa on sana, joka yhdistetään etupäässä terveyskylpylöihin, kuumiin kylpyihin ja rentoutumiseen. Halusimme laajentaa tätä käsitettä. Meille rauhaisaan suihku- ja kylpytilaan liittyy myös taloudellisuus, design, toimivuus ja turvallisuus, joilla kullakin on lukuisia hyvää tekeviä vaikutuksia. Sinun ei tarvitse murehtia tarpeettomista kustannuksista ja korjauksista kun käytössäsi on helppohoitoinen, käytännöllinen ja hygieeninen kylpyhuone. Meille on tärkeää, että voit rentoutua ja nauttia rauhassa kauniissa ympäristössä.

Tervetuloa tutustumaan uuteen Spirit of spa -kylpyhuonemallistoomme. Sen inspiraationlähteenä ovat olleet luonnon omat materiaalit ja niiden kauneus. Mallisto – joka kattaa erilaiset lattia - ja seinäratkaisut – on täynnä värejä ja kuoseja, jotka yhdessä luovat sekä vaihtelua että harmoniaa.

Våtrum Spa

Miksi märkätilamuovi?

Neljä tietä rauhalliseen tunnelmaan

1. Taloudellisuus: Forbon märkätilamuoveilla säästät aikaa ja rahaa. Materiaali- ja asennuskustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat kuin laatoituksen. Muovi voidaan asentaa miltei kaikille alustoille eikä sinun periaatteessa tarvitse koskaan vaihtaa lattiakaivoa – muovi tarjoaa nimittäin optimaalisen tiiviyden. Muovi on myös nopeampi asentaa kuin laatat eikä se vaadi kallista lattialämmitystä tuntuakseen mukavalta.

2. Turvallisuus: Jos haluat välttää kosteusongelmat ja vesivahingot, märkätila-muovimme on turvallisin materiaalivalinta. Laatoitettaessa vuotoja saattaa syntyä näkymättömään eristyskerrokseen, minkä vuoksi mahdolliset vahingot voivat olla epämiellyttäviä yllätyksiä. Märkätilamuoveja asennettaessa pinta- ja eristyskerros ovat yksi ja sama asia. Kaikki tärkeä on näkyvissä maton koko käyttöiän.

3. Hygienia: Märkätilamuovi on erittäin kestävää ja helppo pitää puhtaana ja hoitaa. Koska saumoja ei juurikaan ole ja nekin harvat hitsataan umpeen, pestävänä on vain sileitä pintoja. Siksi muovi pysyy kauniina monien vuosien ajan.

4. Design: Uusi mallistomme mullistaa käsitykset siitä, miltä märkätilamuovi
näyttää. Mallistosta löytyy kaikkea luonnollisista kivikuoseista kauniisiin puulajeihin ja rauhallisiin meriaiheisiin. Valittavanasi on 29 seinäkuosia, 24 lattiakuosia ja 16 boordia. Yhdistele niitä mielesi mukaan!

Våtrum hemma