Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

eternal
lattiat

Eternal on kestävä muovilattia, joka soveltuu moniin eri käyttökohteisiin. Eternal valmistetaan nykyaikaisessa tehtaassamme ja se sisältää yli 50% kierrätettyä materiaalia.

PUR-pinnoite antaa erinomaisen suojan kulumista sekä naarmuja vastaan ja lattia on helppo puhdistaa ja hoitaa.

Värivaihtoehdot

Eternal lattiat

  Mallisto

  Nordic Spirit

  Nordic Spirit -mallisto on saanut inspiraatiota pohjoismaisesta valosta ja sisustustyylistä. Pohjoismainen design on tunnettu vaaleasta ja tyylikkäästä muotoilustaan. Ranskalainen suunnittelijamme Fanny Francine Gay on luonut Nordic Spirit -märkätilamallistomme, joka koostuu moderneista seinä- ja lattiakuoseista. Mallisto tarjoaa vaaleita sävyjä, jotka pääsevät oikeuksiinsa kylmässä valossamme. Seinäkuosit ovat hienostuneita ja tarkasti valittuja niin että kylpyhuoneen sisustus ja muut yksityiskohdat pääsevät kauniisti esille.
  Tuloksena on elegantti ja minimalistinen mallisto, joka päästää valon sisälle kylpyhuoneeseen.

  TermaLife seinäpäällyste ja boordimalliston kuosit sopivat erinomaisesti yhteen TermaStar -lattiamalliston kanssa.


  Nordic Spirit - bloom/cloud, uni/ivory, pure/natural grey

  Ftalaatiton

  Ftalaatiton

  Kaikki märkätilamallistomme tuotteet ovat ftalaatittomia.

  Phthalate free logo

  Miksi märkätilamuovi?

  Neljä tietä rauhalliseen tunnelmaan

  1. Taloudellisuus: Forbon märkätilamuoveilla säästät aikaa ja rahaa. Materiaali- ja asennuskustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat kuin laatoituksen. Muovi voidaan asentaa miltei kaikille alustoille eikä sinun periaatteessa tarvitse koskaan vaihtaa lattiakaivoa – muovi tarjoaa nimittäin optimaalisen tiiviyden. Muovi on myös nopeampi asentaa kuin laatat eikä se vaadi kallista lattialämmitystä tuntuakseen mukavalta.

  2. Turvallisuus: Jos haluat välttää kosteusongelmat ja vesivahingot, märkätila-muovimme on turvallisin materiaalivalinta. Laatoitettaessa vuotoja saattaa syntyä näkymättömään eristyskerrokseen, minkä vuoksi mahdolliset vahingot voivat olla epämiellyttäviä yllätyksiä. Märkätilamuoveja asennettaessa pinta- ja eristyskerros ovat yksi ja sama asia. Kaikki tärkeä on näkyvissä maton koko käyttöiän.

  3. Hygienia: Märkätilamuovi on erittäin kestävää ja helppo pitää puhtaana ja hoitaa. Koska saumoja ei juurikaan ole ja nekin harvat hitsataan umpeen, pestävänä on vain sileitä pintoja. Siksi muovi pysyy kauniina monien vuosien ajan.

  4. Design: Uusi mallistomme mullistaa käsitykset siitä, miltä märkätilamuovi
  näyttää. Mallistosta löytyy kaikkea luonnollisista kivikuoseista kauniisiin puulajeihin ja rauhallisiin meriaiheisiin. Valittavanasi on 29 seinäkuosia, 24 lattiakuosia ja 16 boordia. Yhdistele niitä mielesi mukaan!

  Våtrum hemma