Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Epätäydellisyyden kauneus

Fabscrap valmistetaan Sphera-tuotannon ylijäämägranulaateista, joista luodaan uusi värikäs sekoitus. Granulaatit käytetään uudelleen satunnaisena väriseoksena, josta saadaan luotua korkealaatuinen, ftalaatiton ja täysin uniikki lattiapäällyste.

Fabscrab F50000 F50004 F50018 50011

Epätäydellisyyden kauneus

Epätäydellisyyden kauneus

Me Forbo Flooring Systemsillä haluamme luoda parempia ympäristöjä ja pyrimme parhaamme mukaan vähentämään, kierrättämään ja uudelleenkäyttämään jätettä ja ylijäämämateriaaleja.

Fabscrap valmistetaan Sphera homogeenisen vinyylin tuotannon ylijäämägranulaateista, joista luodaan uusi värikäs ja vähäpäästöinen lattiamateriaali.

Fabscrab F5004 & Sphera 50053
Fabscrap granules

Fabscrap-konsepti

Fabscrap on upea ratkaisu ylijäämämateriaalille. Sphera tuotannon ylijäämägranulaateista valmistetaan aivan uudennäköinen lattiapäällyste, joka muistuttaa värikästä mosaiikkia.

Granulaatit käytetään uudelleen satunnaisena väriseoksena, josta saadaan luotua täysin ainutlaatuinen ja leikkisä lattiapäällyste.

Fabscrap-värit

Konsepti alkaa taustavärin valinnalla neljästä taustavärivaihtoehdosta. Nämä neljä sävyä tulevat Sphera Element homogeenisen vinyylin mallistostamme.

Fabscrap-seos on satunnainen yhdistelmä seitsemää tai kahdeksaa kirkasta Sphera-malliston väriä. Seoksen värit vaihtelevat eri tuotantoerissä. Valitse vain taustasävy, sen päälle tuleva väriseos on värikäs yllätys!

Nyt sinulla on upea mahdollisuus saada lattiaan jotakin todella ainutlaatuista.

Fabscrap tabletops + uni

Valitse taustasävy, granulaattiseos on värikäs yllätys!


Fabscrap infographic

Leikittele yhdistelmillä

Granulaattiseos vaihtelee eräkohtaisesti ja se sekoitetaan Sphera-malliston tuotantoerien ylijäämistä. Tämä tekee jokaisesta Fabscrap-lattiasta täysin ainutlaatuisen.

Fabscrapin värikäs granulaattiseos tarjoa loputtomat designmahdollisuudet. Se on kaunis sellaisenaan, huomion kiinnittäjä yhdessä Sphera Elementin kanssa tai jännittävä sekoitus yhdistettynä muihin Fabscrap-väreihin.

Fabscrap F50000 & Sphera 50053

Katso video saadaksesi lisätietoa ainutlaatuisesta Fabscrap-mallistosta

Fabscrap tarjoaa upeita designmahdollisuuksia värikkyydellään ja ainutlaatuisuudellaan. Yhdistä Fabscrap Sphera Elementin väriin luodaksesi upeita tiloja. Voit myös antaa Fabscrapin erottua käyttämällä eri Fabscrap-tuotantoeriä tai sekoittamalla se toisten taustavärien kanssa. Tutustu mahdollisuuksiin alla olevassa kuvagalleriassa ja leikittele yhdistelmillä!

Varastovärit: Fabscrap-mallistoa on saatavana neljänä varastovärinä: F50018, F50037, F50000 ja F50004. Kaikki taustavärit tulevat suosituista Sphera Elementin väreistä; mortar, china blue, white and mid neutral grey. Voit myös tilata lattian toisella Sphera Element-taustavärillä. Ota yhteyttä meihin, keskustelemme mielellämme mahdollisuuksista.

Fabscrap F50018 & F50037
Fabscrap F50018 & F50037

Video

Fabscrap video
Katso video ja opi lisää ainutlaatuisesta ja värikkäästä Fabscrap-mallistosta

Digital magazine

Fabcrap F50018 - Sphera element 50018

Asennus ja hoito

Fabscrap asennus ja hoito

Fabscrapilla on samat asennus- ja hoito-ohjeet kuin Sphera homogeenisella vinyylillä.

Asennus ja hoito-ohjeet löytyvät Asennus ja hoito alta

Fabscrap F50004 & F50037

Tekniset tiedot

Fabscrab F50037