Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

eternal
material

Eternal Material-mallisto koostuu moderneista tekstiili- metalli- ja kivikuoseista, joilla luot pehmeän ja tyylikkään ilmeen.

Kaikissa Eternal-lattiapäällysteissä on 0,7 mm kulutuskerros, joka varmistaa parhaan mahdollisen kulutuskestävyyden ja ulkonäön säilyvyyden.

Värivaihtoehdot

Eternal Material

Mallisto

Mallisto

Rakenne
Eternal-lattiapäällysteen runkona on nonwoven-lasikuitukerros. Se takaa mittapysyvyyden ja mahdollistaa ohuttekniikan käytön, jolloin tuotteesta on voitu tehdä kestävän kehityksen mukaan ohut. Eternal-vinyylipäällysteiden pysyvyyden ja korkean laadun takeena on kalanteroitu pohja. Luja mutta joustava pohja mahdollistaa helpon asennuksen. Ainutlaatuinen ja innovatiivinen kohokuvioitu kulutuskerros varmistaa erinomaisen kulutuskestävyyden ja ulkonäön säilymisen.

Aitous
Kaikki Eternal-kuosit ovat Forbon omien huippusuunnittelijoiden luomia alkuperäismalleja. He tulkitsevat uusimmat trendit klassisiksi, nykyaikaisiksi, moderneiksi ja edistyksellisiksi lattiapäällystekuoseiksi, joita on vaikea erottaa alkuperäisistä malleistaan.

PUR Pearl ja PUR Wood Pearl
Suurimmassa osassa kuoseistamme käytämme hyväksi todettua PUR Pearl -pinnoitetekniikkaa. Edistyksellinen levitysmenetelmä varmistaa, että pinnoitetta on yhtä paksulti kohokuvioinnin huippu- ja syväkohdissa. Näin saavutetaan pinta, joka ei kerää likaa sekä yhdenmukainen laatu ja kiilto, joka varmistaa alhaiset kunnossapitokustannukset. Mallistossa on 8 uutuutta, joissa on käytetty erityistä kohokuvioitua PUR Wood Pearl -pinnoitetta. Se tarjoaa parhaan suorituskyvyn puukuoseille ja antaa pinnalle helmiäiskiiltoa. Himmeä kohokuvioitu pintakerros varmistaa parhaan suojan kemikaaleja ja kulumista vastaan.

Lue lisää Eternalista: Eternal magazine

Eternal 2015

Käyttökohteet

Eternal sopii kaikkiin käyttökohteisiin!

Uusi Eternal -mallisto tarjoaa laajan valikoiman erilaisia luonnonmateriaaleja, värejä ja ainutlaatuisia digitaalisesti painettuja kuoseja. Eternal vinyylilattiapäällysteet soveltuvat erinomaisesti terveydenhoito, hoivakoti sekä koulu-, toimisto-, myymälä-, hotelli- ja ravintolatiloihin.

Hotellit ja ravintolat
Eternal tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman inspiroivia materiaaleja sekä abstrakteja kuoseja.

Hoivakodit
Eternal-lattiapäällysteet antavat yksityisille ja yhteisille tiloille, vastaanotolle ja ruokailutiloille luonnollisen ilmeen, joka luo kodinomaisen tunnelman

Myymälät
Riippumatta siitä, oletko sisustamassa isoa vai pientä myymälää, Eternal tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia luoda vaikuttavia tiloja.

Koulut ja päiväkodit
Kouluihin vaaditaan helppohoitoisia ja kulutusta kestäviä lattiapäällysteitä, jotka säilyttävät ulkonäkönsä vuodesta toiseen.

Terveydenhoito
Eternal täyttää terveydenhoidon tilojen lattiapäällysteiden kolme päävaatimusta: se varmistaa hyvän hygienian, tehostaa infektioiden ehkäisyä ja lisäksi se on helppo puhdistaa ja hoitaa.

Toimistot
Eternal-lattiapäällysteillä luot toimiston, joka ei ole pelkkä työpaikka vaan luovuutta ja inspiraatiota edistävä ympäristö.

Eternal käyttökohteet

PUR Pearl-pinnoite

PUR Pearl-pinnoite

Suurimmassa osassa kuoseistamme käytämme hyväksi todettua PUR Pearl -pinnoitetekniikkaa. Edistyksellinen levitysmenetelmä varmistaa, että pinnoitetta on yhtä paksulti kohokuvioinnin huippu- ja syväkohdissa. Näin saavutetaan pinta, joka ei kerää likaa sekä yhdenmukainen laatu ja kiilto, joka varmistaa alhaiset kunnossapitokustannukset.

Mallistossa on 8 uutuutta, joissa on käytetty erityistä kohokuvioitua PUR Wood Pearl -pinnoitetta. Se tarjoaa parhaan suorituskyvyn puukuoseille ja antaa pinnalle helmiäiskiiltoa. Himmeä kohokuvioitu pintakerros varmistaa parhaan suojan kemikaaleja ja kulumista vastaan.

PUR Pearl

Kestävä kehitys

Creating better environments

• Julkitilamuovimme sisältävät noin 50% kierrätettyä materiaalia ja ne on valmistettu ftalaatittomalla tekniikalla

• Kestävä pinnoite varmistaa alhaiset kunnossapitokustannukset

• Valmistettu Euroopassa

• REACH-standardin mukainen

• Valmistettu 100% vihreällä energialla

• Tuotantolaitoksemme ovat ISO 14001-ympäristösertifioituja

Creating better environments

Digitaalisesti painetut kuosit

Digitaalisesti painettu Eternal

Forbo Flooring Systemsin uusi Eternal-mallisto sisältää digitaalisesti painettuja lattiakuoseja, jotka tarjoavat uusia värin ja muodon ulottuvuuksia yhdistettynä Eternal-päämalliston huippuluokan ominaisuuksiin.

Edistyksellisen digitaalipainoteknologian ansiosta designtiimimme on voinut kehittää vaikuttavia tehosteita, joihin perinteisillä painotekniikoilla ei pystytä: hienovaraisia värivaihteluja koko rullan pituudelta, värien yltäkylläisyytta ilman kuosin toistoa yli 10 metrin matkalla tai upeita geodeja kiillotetuista jalokivistä haluttuun kokoon skaalattuna. Eternal-päämalliston digitaalipainokuosien lisäksi tarjoamme myös räätälöityjä lattiakuoseja aina 12 m² tilauksista lähtien.

Lue lisää digitaalisesti painetusta Eternalista tästä Digitaalisesti painettu Eternal

Eternal Digital Print 44912

Hoito-ohjeet

Asennus

Samankaltaiset tuotteet