Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

flotex stratus

Flotex Stratus-kuosin monipuoliset asennusmenetelmät luovat monia design mahdollisuuksia. Se voidaan myös hyvin yhdistää modernin Flotex Cirrus-kuosin kanssa, jolloin valittavanasi on lähes rajaton määrä luovia ratkaisuja.

Flotex Stratusta on saatavana sekä mattona että laattana.
Ladontamallit: samaan suuntaan, shakkikuvio, tiililimitys, juoksulimitys.

Värivaihtoehdot

Flotex Stratus

Ekologinen ja kestävä

Kestävän kehityksen mallisto

Forbon tuotantolaitokset Britanniassa ja Ranskassa valmistavat korkealaatuista Flotex-lattianpäällystettä, joka valmistetaan käyttämällä vihreää sähköä. Tuotannossa syntyy minimaalisesti jätettä, joka kierrätetään takaisin tuotteeseen. Flotex perustuu nylon 6.6 -kuituihin; kaikki Flotex-kuosit painetaan vesipohjaisilla painoväreillä. Ainoa käytettävä “kemiallinen” prosessi on käsittely kuumalla höyryllä värien pysyvyyden varmistamiseksi. Päästöjä ja
jätettä ei synny.

Flotexissa hyödynnetään myös muiden Forbon tuotantolaitosten jätteitä, jotta ne saadaan muutettua takaisin tuotteiksi. Kierrätysmateriaalin osuus Flotexin
pohjamateriaalissa on jopa 67 %.

Flotexin käytön todellinen hyöty on tuotteen erinomainen suorituskyky, elinikä ylittää tavalliset tekstiilit jopa kuusinkertaisesti. Tuote voidaan puhdistaa vedellä ja tavallisella pesuaineella. Useimmat tahrat irtoavat yleispesuaineella; muste-, öljy- ja muita tahroja varten on oma pesuaineensa. Tuote on käytön jälkeen kierrätettävissä takaisin tuotantoprosessiin.

Flotex

Hygieeninen

Britannian allergialiiton hyväksymä

Britannian allergialiitto
Flotexilla on todistetusti positiivinen vaikutus allergikkojen elämään, minkä ansiosta sillä on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki. Flotex kerää allergeenit, jotka irtoavat tavallisilla välineillä siivottaessa. Flotexista irtoaa puhdistettaessa kaksi kertaa enemmän allergeeneja tavallisiin mattoihin verrattuna. Näin tilasta poistuu enemmän haitallisia allergeeneja, mikä luo paremman ympäristön astmaatikoille ja allergikoille.

Hightechtextile

Tekniset tiedot

Ladattavat materiaalit

Löydät Forbon markkinointimateriaalin ja tekniset tiedot ladattavien tiedostojen alta Ladattavat tiedostot

Tech specs Linoleum

Samankaltaiset tuotteet