Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Flotex

Flotex Linear

Flotex Linear-mallisto tarjoaa laajan valikoiman sekä klassisia että moderneja viivakuoseja. Mallisto koostuu viidestä kuosista: Integrity2, Complexity, Stratus, Cirrus och Pinstripe, joiden värit ja kuosit sopivat hyvin yhteen toistensa kanssa.

Mallistoa on saatavana sekä mattona että laattana.

 • Flotex Linear
 • Flotex Linear
 • Flotex Linear
 • 550005
  Flotex Complexity

  Flotex Complexity

  Huolimatta siitä asennetaanko Flotex Complexity shakkikuvioon tai tiililimitykseen, voit luoda sen avulla jännittävän vaikutelman kaikkiin julkitiloihin. Complexity-viivakuosi soveltuu hyvin yhdisteltäväksi Integrity2 kuosin kanssa.

 • 242005
  Flotex Stratus

  Flotex Stratus

  Flotex Stratus-kuosin monipuoliset asennusmenetelmät luovat monia design mahdollisuuksia. Se voidaan myös hyvin yhdistää modernin Flotex Cirrus-kuosin kanssa, jolloin valittavanasi on lähes rajaton määrä luovia ratkaisuja.

 • 565011
  Flotex Pinstripe

  Flotex Pinstripe

  Flotex Pinstripen hienostunut ja yksilöllinen kuosi voidaan asentaa sekä shakkikuvioon että tiililimitykseen. Asentamalla laattoja eri ladontamalliin voidaan luoda ainutlaatuisia kuvioita, joissa tulee esille designin monimuotoisuus. Pinstripen moderni design sopii hyvin sekä pieniin kotikonttoreihin että isoihin myymälätiloihin.

 • 270002
  Flotex Cirrus

  Flotex Cirrus

  Flotex Cirruksen kuosi sopii erinomaisesti suuriin avoimiin tiloihin ja sen eri asennusmenetelmät antavat lukuisia mahdollisuuksia erilaisten tilojen luomiseen.

  Flotex Cirrus sopii hyvin yhteen Stratus-kuosin kanssa, jolloin yhdistelemällä värejä ja kuoseja voit helposti luoda tyylikkäitä ja yksilöllisiä tiloja

 • 350012
  Flotex Integrity²

  Flotex Integrity²

  Flotex Integrity² -malliston tyylikkäällä viivakuosilla ja hillityillä väreillä luot hienostuneen tilan eri ympäristöihin.

Ekologinen ja kestävä

Kestävän kehityksen mallisto

Forbon tuotantolaitokset Britanniassa ja Ranskassa valmistavat korkealaatuista Flotex-lattianpäällystettä, joka valmistetaan käyttämällä vihreää sähköä. Tuotannossa syntyy minimaalisesti jätettä, joka kierrätetään takaisin tuotteeseen. Flotex perustuu nylon 6.6 -kuituihin; kaikki Flotex-kuosit painetaan vesipohjaisilla painoväreillä. Ainoa käytettävä “kemiallinen” prosessi on käsittely kuumalla höyryllä värien pysyvyyden varmistamiseksi. Päästöjä ja
jätettä ei synny.

Flotexissa hyödynnetään myös muiden Forbon tuotantolaitosten jätteitä, jotta ne saadaan muutettua takaisin tuotteiksi. Kierrätysmateriaalin osuus Flotexin
pohjamateriaalissa on jopa 67 %.

Flotexin käytön todellinen hyöty on tuotteen erinomainen suorituskyky, elinikä ylittää tavalliset tekstiilit jopa kuusinkertaisesti. Tuote voidaan puhdistaa vedellä ja tavallisella pesuaineella. Useimmat tahrat irtoavat yleispesuaineella; muste-, öljy- ja muita tahroja varten on oma pesuaineensa. Tuote on käytön jälkeen kierrätettävissä takaisin tuotantoprosessiin.

Flotex

Hygieeninen

Britannian allergialiiton hyväksymä

Britannian allergialiitto
Flotexilla on todistetusti positiivinen vaikutus allergikkojen elämään, minkä ansiosta sillä on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki. Flotex kerää allergeenit, jotka irtoavat tavallisilla välineillä siivottaessa. Flotexista irtoaa puhdistettaessa kaksi kertaa enemmän allergeeneja tavallisiin mattoihin verrattuna. Näin tilasta poistuu enemmän haitallisia allergeeneja, mikä luo paremman ympäristön astmaatikoille ja allergikoille.

Hightechtextile

Esite

Flotex Brochure

Mallisto

Flotex Linear

Flotex Linear-mallisto tarjoaa laajan valikoiman sekä klassisia että moderneja viivakuoseja, joita on saatavana sekä mattona että laattana. Mallisto koostuu viidestä kuosista: Integrity2, Complexity, Stratus, Cirrus och Pinstripe.

Malliston värit ja kuosit sopivat hyvin yhteen toistensa kanssa, kuten Integrity² & Complexity ja Stratus & Cirrus.

Flotex linear stratus and cirrus combined

Tekniset tiedot

Ladattavat materiaalit

Löydät Forbon markkinointimateriaalin ja tekniset tiedot ladattavien tiedostojen alta Ladattavat tiedostot

Tech specs Linoleum