Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

flotex
linear -laatat

Flotex Linear flokattu lattiapäällystemallisto koostuu viidestä tyylikkäästä viivakuosista, jotka soveltuvat moniin eri kohteisiin. Flotex Linear -malliston värit sopivat hyvin yhteen toistensa kanssa ja niitä yhdistelemällä voidaan luoda kiehtovia lattiasuunnitelmia.

Värivaihtoehdot

Flotex Linear -laatat

Kuvat & videot

Flotex kuvat & videot

Katso kuvia Flotex Linear -mallistosta sekä katso video Flotex-mallistosta ja sen asennuksesta.

Tekniset tiedot

Flotex Technical Specifications

Flotex Linear -mallisto

Tyylikäs viivakuosi

Flotex Linear tarjoaa laajan valikoiman sekä klassisia että nykyaikaisia viivakuoseja, joita on saatavana sekä mattona että laattana ja joita voidaan käyttää yksinään tai yhdistettynä toisiinsa. Viisi kuosia - Integrity², Complexity, Stratus, Cirrus ja Pinstripe - mahdollistavat useita erilaisia kiehtovia yhdistelmiä.

Flotex flokattu lattiapäällyste on täysin ainutlaatuinen tekstiililattiapäällyste, jossa yhdistyy muovilattian kulutuksenkestävyys sekä tekstiililattiapäällysteen ääntä vaimentavat ominaisuudet, lämpö ja mukavuus. Flotex valmistetaan umpinaiselle vinyylipohjalle, jonka tiheästi flokatussa pinnassa on 6.6.-kuituja kiinnitettynä lujasti pohjaan.

Erinomainen mittapysyvyys
Flotexin mittapysyvyys on erinomainen ja ulkonäöltään se muistuttaa tekstiililattiapäällystettä, samalla kun se on yhtä kestävä ja helppo puhdistaa kuin muovilattiapäällyste. Flotexia on saatavana sekä mattona että laattana.

Kestävä ja mukava
Tutustu Flotexin lujuuteen ja kestävyyteen, jonka 80 miljoonaa nylon 6.6 -kuitua tuottavat; huomaat samalla sen hiljaisuuden ja mukavuuden, joka normaalisti yhdistetään vain tekstiililattiapäällysteisiin, sen huokosettoman, pehmustetun taustan ansiosta.

Hiljainen ja hygieeninen
Nylonkuidut takaavat äänenvaimennuksen ja mukavuuden, mutta ne myös vangitsevat allergeeneja ja hienoa pölyä ilmasta ja vapauttavat ne helposti niin märkä- kuin kuivapuhdistuksenkin yhteydessä. Rakenteensa ansiosta Flotex on suojattu hometta ja hajuja vastaan ja sen raikas ulkonäkö palautuu jokaisen puhdistuksen jälkeen.

Lämmin ja pestävä
Tavanomainen päivittäinen imurointi poistaa kaiken tiheään nylonpintaan tarttuneen lian tai pölyn. Myös höyrypesua tai syvempää mekaanista puhdistusta voidaan kuitenkin käyttää raskaampaan likaan, jolloin perinteisten pesuaineiden tarve minimoituu. Yksinkertainen tavanomainen puhdistus riittää palauttamaan Flotexin alkuperäisen ulkonäön. Flotexin laaja väri- ja kuosivalikoima pysyy yhtä elävänä kuin lattian asennuspäivänä.

Turvallinen ja ääntä vaimentava
Flotex tarjoaa sekä alhaisen huoneäänen tason (luokka A) että hyvän askeläänen vaimennuksen (>20 dB), joten se tuottaa hiljaisen huoneen ja rakennuksen. Flotex täyttää myös HSE:n liukastumisen estovaatimukset märkänä ja kuivana, joten se sopii niin tasaisille kuin kalteville pinnoille.

Flotex Linear flocked flooring tiles

Esite

Flotex Brochure

Sopivuus lialle alttiisiin kohteisiin

Sopivuus lialle alttiisiin kohteisiin

Jos sisäänkäyntialue on riittämätön kulkuliikenteeseen ja kulkeutuvan lian suhteen, pääsee likaa ja kosteutta helposti sisälle rakennukseen.

Piilottaa likaa
Flotex piilottaa likaa eri asteikolla riippuen sen väristä ja kuosista. Objektiivisiä testimenetelmiä apuna käyttäen olemme arvioineet jokaisen Flotex kuosin ja tämän kyvyn piilottaa "normaalia" likaa. Testien tuloksena on luokitusjärjestelmä, joka kertoo tuotteen sopivuudesta lialle alttiisiin kohteisiin.

Flotex soling classification

Ympäristö

Ympäristö

Vihreä sähkö
Forbon tuotantolaitokset Britanniassa ja Ranskassa valmistavat korkealaatuista Flotex-lattiapäällystettä, joka valmistetaan käyttämällä vihreää sähköä. Tuotannossa syntyy minimaalisesti jätettä, joka kierrätetään takaisin tuotteeseen.

Vesipohjaiset painovärit
Flotex perustuu nylon 6.6 -kuituihin; kaikki Flotex-kuosit painetaan vesipohjaisilla painoväreillä. Ainoa käytettävä “kemiallinen” prosessi on käsittely kuumalla höyryllä värien pysyvyyden varmistamiseksi.

Kierrätysmateriaali
Flotexissa hyödynnetään myös muiden Forbon tuotantolaitosten jätteitä, jotta ne saadaan muutettua takaisin tuotteiksi. Kierrätysmateriaalin osuus Flotexin
pohjamateriaalissa on jopa 67 %.

Erittäin kestävä
Flotexin käytön todellinen hyöty on tuotteen erinomainen suorituskyky, elinikä ylittää tavalliset tekstiilit jopa kuusinkertaisesti.

Helppo puhdistaa ja ylläpitää
Tuote voidaan puhdistaa vedellä ja tavallisella pesuaineella. Useimmat tahrat irtoavat yleispesuaineella; muste-, öljy- ja muita tahroja varten on oma pesuaineensa. Tuote on käytön jälkeen kierrätettävissä takaisin tuotantoprosessiin.

Flotex the sustainable floor

Britannian allergialiiton hyväksymä

Britannian allergialiiton hyväksymä

Flotexille on myönnetty Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki ja sillä on todettu olevan positiivinen vaikutus allergikkojen elämään. Flotexin nylonkuidut vangitsevat allergeeneja ilmasta ja vapauttavat ne sitten puhdistuksen yhteydessä.

Puhdistus poistaa Flotexista kaksi kertaa enemmän allergeeneja kuin perinteisistä matoista. Tämän ansiosta Flotexilla on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki.

Allergy UK logo