Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Flotex

Flotex Cityscape

Flotex Cityscape -laattojen kohokuvioidut viivat luovat kiehtovan kolmiulotteisen lattiakuosin, joka muuttuu valossa katselukulmasta riippuen. Tämä ainutlaatuinen laattavalikoima on saanut inspiraationsa kaupunkimaiseman viivoista. Kohokuvioidut ruudukon kaltaiset kuviot luovat miellyttävän ja mukavan tuntuisen lattian. Cityscape -mallisto koostuu hienostuneesta Integrity-viivakuosista ja monivärisestä Complexity-kuosista.

 • Flotex Cityscape
 • Flotex Cityscape
 • Flotex Cityscape
 • Flotex Cityscape
 • t351001 tabletop Integrity grey embossed
  Flotex Integrity²

  Flotex Integrity²

  Hillityt värit, tyylikäs kuosi - Flotex Integrity² tarjoaa molemmat.

  Flotex Integrity² -mallistoa on saatavana 50x50 cm ja 50x25 cm kokoisina laattoina, jotka ovat ihanteellisia jännittävien lattiakuosien luomiseen. Laatat antavat monivivahteisen ja hienostuneen vaikutelman.

 • t551003 tabletop Flotex Complexity embossed
  Flotex Complexity

  Flotex Complexity

  Riippumatta siitä asennetaanko laatta shakkikuvioon tai tiilimitykseen, Flotex Complexity -laatat luovat kauniin ja kiehtovan vaikutelman kaikkiin julkitiloihin.

  Viivamallisto on suunniteltu yhteensopivaksi Flotex Integrity² -valikoiman kanssa, mikä tarjoaa jännittäviä suunnittelumahdollisuuksia.

  Viivamallisto on suunniteltu sointumaan Flotex Integrity² -valikoiman kanssa, mikä tarjoaa jännittäviä suunnittelumahdollisuuksia

Flotex Cityscape -mallisto

Flotex Cityscape kohokuvioidut laatat

Flotex Cityscapen kohokuvioidut viivat luovat kiehtovan kolmiulotteisen lattiakuosin, joka muuttuu aina katselukulmasta riippuen. Ruudukon kaltaiset kohokuvioinnit synnyttävät jännittävän tuntuman ja tunnelman.

Kestävä ja mukava
• Nylon 6.6 -kuitujen ansiosta Flotex on luja ja kestävä hightech-tekstiili, joka soveltuu vilkkaasti liikennöidyille alueille
• Pinta on lämmin ja miellyttävä tiheän kuidun ansiosta (jopa 80 miljoonaa neliömetriä kohden
• Flotex-laatat ovat erittäin mittapysyviä ja helppoja asentaa

Hygieeninen ja pestävä
• Rakenteensa ansiosta Flotex on allergisoimaton hightech-tekstiili
• Flotexin kuidut vangitsevat pölyä ja vapauttavat sen normaalin siivouksen yhteydessä
• Flotex voidaan puhdistaa helposti imuroimalla, höyrypesulla tai perusteellisemmalla vesipesulla. Flotexin pinta kuivuu nopeasti ja säilyttää aina toiminnallisuutensa ja alkuperäisen ulkoasunsa

Turvallinen ja hiljainen
• Flotex-tekstiililattiapäällysteen tekniset ja bakteerien kasvuja ja lisääntymistä estävät ominaisuudet ehkäisevät homeen ja hajujen muodostumista
• Flotex tarjoaa turvallisen ympäristön kaikille ikäryhmille, koska se torjuu liukastumisvaaraa sekä kuivissa että märissä olosuhteissa
• Erinomaiset äänenvaimennusominaisuudet tekevät Flotexista akustisen lattiapäällysteen (luokka A); sen askeläänen vaimennuskyky on 19 dB

Flotex Cityscape

Video

Flotex-video

Katso Flotex-video:


Ympäristö

Kestävän kehityksen lattia

Vihreä sähkö
Forbon tuotantolaitokset Britanniassa ja Ranskassa valmistavat korkealaatuista Flotex-lattiapäällystettä, joka valmistetaan käyttämällä vihreää sähköä. Tuotannossa syntyy minimaalisesti jätettä, joka kierrätetään kokonaisuudessaan takaisin tuotteeseen.

Vesipohjainen
Flotex perustuu nylon 6.6 -kuituihin. Kaikki Flotex-kuosit painetaan vesipohjaisilla painoväreillä. Ainoa valmistuksessa käytettävä "kemiallinen" menetelmä on käsittely kuumalla höyryllä värien pysyvyyden varmistamiseksi.

Kierrätysmateriaalin osuus
Flotexissa hyödynnetään myös muiden Forbon tuotantolaitosten jätteitä, jotta ne saadaan muutettua takaisin tuotteeksi. Kierrätysmateriaalin osuus Flotexin pohjamateriaalissa on 67 %.

Erittäin kestävä
Flotexin käytön suurin hyöty on lattiapäällysteen erinomainen suorituskyky; käyttöikä ylittää tavanomaiset tekstiilit jopa kuusinkertaisesti.

Helppo puhdistaa ja hoitaa
Flotex voidaan puhdistaa vedellä ja tavanomaisella pesuaineella. Useimmat tahrat voidaan poistaa yleispesuaineella; muste-, öljy- ja muita tahroja varten on oma pesuaineensa. Käytön jälkeen Flotex voidaan kierrättää takaisin tuotantoprosessiin.

Flotex – det hållbara golvet

Esite

Flotex-esite

Britannian allergialiiton hyväksymä

Britannian allergialiiton hyväksymä

Flotexille on myönnetty Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki ja sillä on todettu olevan positiivinen vaikutus allergikkojen elämään. Flotexin nylonkuidut vangitsevat allergeeneja ilmasta ja vapauttavat ne sitten puhdistuksen yhteydessä.

Puhdistus poistaa Flotexista kaksi kertaa enemmän allergeeneja kuin perinteisistä matoista. Tämän ansiosta Flotexilla on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki.

Golv för allergiker

Kuvagalleria

Flotex Cityscape präglade textilplattor