Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

ESD-julkitilamuovi

Colorex SD

Colorex-mallistot muodostavat premium-tuotemerkin, joka koostuu sähköä johtavista ja staattista sähköä poistavista, erittäin tiheistä mittapysyvistä laatoista.

Colorex SD takaa luotettavan staattisten sähkövarausten purkamisen koko laatan paksuudelta. Johtava pinnoite muodostaa tiheän ohuiden mustien ”suonien” verkon. Colorex SD lattianpäällyste on turvallinen vaihtoehto tiloihin, joissa tarvitaan sähköä johtava lattia.

Colorex SD
 • SD 150201
  Colorex SD

  Colorex SD

  Colorex SD takaa luotettavan staattisten sähkövarausten purkamisen koko laatan paksuudelta. Johtava pinnoite muodostaa tiheän ohuiden mustien ”suonien” verkon.

 • SD 150233
  Colorex SD Signal

  Colorex SD Signal

  Colorex SD takaa luotettavan staattisten sähkövarausten purkamisen koko laatan paksuudelta. Johtava pinnoite muodostaa tiheän ohuiden mustien ”suonien” verkon. Colorex SD Signal koostuu neljästä perusväristä, joilla voidaan luoda erilaisia tunnusalueita.

Hoito-ohjeet

Colorex hoito-ohjeet

Pintavauriot kuten palojäljet, liiallinen kuluminen tai värjäävien kemikaalien aiheuttamat värivirheet voidaan poistaa hiomalla perinteisellä epäkeskohiomakoneella. Aloita numeron 80 hiekkapaperilla ja sen jälkeen hienommalla numeroon 240 asti. Hionnan jälkeen pinta voidaan kunnostaa alkuperäisen laadun ja ulkoasun palauttamiseksi kiillottamalla lattia punaisella laikalla.

Löydät hoito-ohjeet ladattavien tiedostojen alta Ladattavat tiedostot

Maintenance

Asennus

Asennus

Colorexilla on eri asennusvaihtoehtoja:

1. Colorex liimataan lattiaan
2. Colorex asennuspohjan päällä
3. Colorex irtoasennus

1. Colorex liimataan lattiaan
Colorex asennetaan sähköä johtavalla liimalla ja maadoitetaan kuparinauhalla. Jos sähkönjohtokyky ei ole tarpeen, voidaan käyttää tavallista lattialiimaa. Kun Colorex asennetaan betonin päälle, se kestää vaurioitumatta raskastakin kuormitusta. ESD-tiloissa laatat voidaan haluttaessa hitsata. Puhdastiloissa laatat tulee aina hitsata. Silloin on hyvä tietää, että hitsaussaumat eivät koskaan aukea, sillä Colorex-laatat eivät kutistu.

2. Colorex asennuspohjan päällä
Colorex asennetaan usein asennuspohjan päälle mm. puhdastiloissa ja konesaleissa. Colorex on erittäin vähäpäästöinen ja sen tiheys on suuri. Se voidaan rei'ittää ja soveltuu erilaisiin ilmanvaihtojärjestelmiin, joita usein käytetään korotetun lattian yhteydessä. Raskaan liikenteen kesto ja mahdollisuus lattian vaurioiden korjaamiseen erottaa Colorexin muista lattioista.

3. Colorex Plus - irtoasennus
Colorex Plus on irtoasennettava järjestelmä, jonka toimii erinomaisesti kaikilla käyttöalueilla, missä kalliit esivalmistelut ja seisonta-ajat eivät tule kysymykseen. Erityisiä valmisteluja ei tarvita, kunhan lattia on suora. Colorex Plus voidaan asentaa toiminnan aikana ja se kestää heti kävelyä. Pohjan avoin pintakuvio takaa, että Colorex Plus pystyy tuulettamaan kosteuden pois. Colorex Plus -laatassa on lukkoponttijärjestelmä.

Colorex Plus on saatavana sähköä johtavana Electrical Conductive (EC) Highperform -versiona. Erikoistilauksesta se on saatavana Static Dissipate (SD) Perform -versiona. Lisäksi saatavana on antistaattinen versio sähköä johtamattomiin asennuksiin. Järjestelmää täydentää askelvarma laatta, joka voidaan yhdistää kaikentyyppisiin Colorex Plus -laattoihin raskaasti kuormitetuilla alueilla. Colorex Plus:n kanssa voidaan käyttää erityisiä ramppeja ja reunalistoja täydellisen ratkaisun luomiseksi kaikkiin tilanteisiin. Colorex Plus kestää myös haarukkatrukilla ajamisen.

Installation

Standardit ja sertifioinnit

Standardit ja sertifioinnit

Voidaksemme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista turvallisuutta mittaamme ja raportoimme jokaisen tuotantoerän sähkönjohtavuuden. Tämän laadunvalvontaprosessin jälkeen laadimme mittausraportin, joka osoittaa yksittäisen erän sähkönjohtavuusarvojen jakauman. Toimitamme raportin asiakkaalle pyydettäessä.

Colorex SD/EC:n homogeeninen rakenne tiheine johdinverkkoineen on takuu käyttöiän kestävästä sähkönjohtavuudesta. Suorituskyky on pysyvä ja riippumaton ilmankosteudesta tai lämpötilaolosuhteista.

Yhdessä asianmukaisten ESD-jalkineiden kanssa Colorex EC täyttää ESD-suojattujen alueiden (EPA) henkilön maadoittamis standardien vaatimukset IEC 61340-5-1 ja ANSI/ESD S20.20:
- Järjestelmän resistanssi, henkilö / jalkineet / lattianpäällystejärjestelmä < 35 MOhm
- Kehon jännite < 100 V

Fraunhofer logo

Colorexin rakenne

Colorexin rakenne

Colorexia valmistetaan vain laattoina ainutlaatuisten tuoteominaisuuksien varmistamiseksi ja kriittisten ongelmien kuten sähkönjohtavuuden heikkenemisen välttämiseksi. Laatat ovat helpompia ja nopeampia asentaa ja hukkaa tulee vähemmän, erityisesti pienissä ja keskisuurissa tiloissa tai epäsäännöllisen muotoisissa huoneissa.

Colorex täyttää kaikki toiminnot ja vaatimukset, joita ESD-lattialta vaaditaan. Colorexin pehmenninpitoisuus on hyvin pieni, joten sen päästöt ovat minimaaliset.

Colorexin rakenne
1. Kuparinauha
2. Sähköä johtava liima
3. Aluslattia
4. Sähköä johtavia "suonia"


Colorex construction