Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

marmoleum
ohmex -mallisto

Marmoleum Ohmex on sähköä johtava linoleumilattia, joka on tehty kestävän kehityksen mukaisesti luonnonmukaisista raaka-aineista sähkönjohtavuutta unohtamatta.

Se on turvallinen valinta esimerkiksi palvelintiloihin. Marmoleum Ohmex on 2,5 mm paksu ja siitä on saatavana kuutta eri väriä.

Värivaihtoehdot

Marmoleum Ohmex

  Tietoa Marmoleum Ohmex -mallistosta

  Tietoa Marmoleum Ohmex -mallistosta

  Marmoleum Ohmex soveltuu hyvin tiloihin, joissa on herkkiä laitteita, kuten tietokone- ja palvelinkeskuksiin.

  Staattinen sähkö
  Kitka ja sen jälkeinen kahden esineen erottaminen toisistaan voi aiheuttaa hankaussähköä. Se on yleisin staattisen sähkön muoto, joka voi aiheuttaa esimerkiksi sähköiskuja koskettaessa metalliesineisiin. Sähköpurkaus saattaa vaurioittaa sähkölaitteita.

  Resistanssi
  Lattiapäällyste, jonka resistanssi eli sähköinen vastus on pieni, pystyy johtamaan sähkövaraukset nopeasti pois. Resistanssin yksikkö on ohmi (Ω). Marmoleum Ohmexin resistanssi on < 108 Ω (EN 1081). Tämä takaa henkilöturvallisuuden ja suojaa staattiselle sähkölle herkkiä laitteita, kuten tietokoneita ja muita elektronisia laitteita.

  Marmoleum Ohmex

  Ympäristö

  Marmoleum: luonnostaan upea

  97% luonnollisisa raaka-aineita
  72% nopeasti uusiutuvia
  43% kierrätysmateriaalia

  Marmoleum-lattiapäällyste on valmistettu luonnollisista, uusituvista materiaaleista ja se on ympäristöystävällisin joustava lattiapäällyste. Marmoleum ei sisällä ftalaatteja, pehmentimiä eikä mineraaliöljyä.

  Marmoleumin valmistuksen tärkeimmät raaka-aineet ovat:

  ● pellavansiemenistä saatava pellavaöljy
  ● sertifioiduista metsistä saatava puujauho ja
  ● juutti, luonnollinen pohja, johon linoleumi kalanteroidaan

  Marmoleum on saanut monia maailmanlaajuisia ympäristömerkkejä ja sertifikaatteja ympäristöystävällisyydestään. Lue lisää ympäristömerkeistä.

  Hiilidioksidineutraali lattiapäällyste
  Marmoleum on hiilidioksidineutraali tuote (Cradle-to-Gate) ainutlaatuisten ominaisuuksien, luonnosta peräisin olevien ainesosien ja modernin valmistusprosessin ansiosta. Voit lukea lisää Marmoleumin ekologisuudesta kohdasta Hiilidioksidineutraali Marmoleum.

  Topshield pro on Forbo Flooringin erittäin suorituskykyinen UV-pintakäsittely, jota käytetään kaikissa Forbon Marmoleum-lattiapäällysteissä. Topshield pro kestää kovaa kulutusta ja ehkäisee tahriintumista ja naarmuuntumista. Sen ansiosta lattia kestää hyvännäköisenä vuodesta toiseen ja se on myös helppo hoitaa ja puhdistaa.

  Marmoleum magnificent by nature

  Teknisk specefikation

  Dokumentbanken

  Forbo har ett brett utbud av teknisk dokumentation tillgänglig för var och en av sina produkter i dokumentbanken här