Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoleum - CO2-neutraali ilman kompensointia

Ekologinen lattiavalinta

Marmoleum -tuotevalikoimamme on CO2-neutraali (cradle to gate) ilman päästöjen kompensointia. Marmoleumissa yhdistyy nykyaikainen design sekä ekologisuus, millä on tärkeä vaikutus kestävään kehitykseen.

Marmoleum, the CO2 neutral floor covering from cradle to gate

Marmoleum - luonnostaan luonnollinen

Marmoleum on valmistettu luonnollisista, nopeasti uusiutuvista raaka -aineista. Linoleumin valmistus on kehittynyt viimeisten 150 vuoden aikana. Marmoleum-tavaramerkin kehittänyt Forbo on johtanut tätä kehitystä. Marmoleumin valmistaminen on taidetta, jota ei opita missään ammattikoulussa tai käsityön opinahjossa. Itse asiassa sen taidon osaa vain muutama ihminen.
Marmoleumin valmistus

Marmoleum on CO2-neutraali (cradle to gate) ilman päästöjen kompensointia

Marmoleumissa käytettävien kasvien hiilidioksidin talteenotto on suurempi kuin kuljetuksen ja tuotannon aiheuttamat CO2-päästöt . Siksi Marmoleum on CO2-neutraali kehdosta portille.

Paranna maailmaa, aloita lattiasta

Viime vuosina ilmastonmuutos on aiheuttanut monia luonnonilmiöitä kuten kuivuutta maailman monissa osissa, tulvia ja äärimmäisen voimakkaita hurrikaaneja. CO2-neutraalin Marmoleumin (Cradle-to-Gate) myötä Forbo Flooring edesauttaa parempaa ympäristöä tuotteella, joka ei kiihdytä maailmanlaajuista ilmastonmuutosta.

Forbo Marmoleum on paras valinta kaikkiin kestävän kehityksen mukaisiin kohteisiin. Kestävien materiaalien käyttö kotona, toimistossa, junissa, sairaaloissa tai myymälätiloissa on myös panostus paremman ympäristön puolesta!

Marmoleum CO2 neutral floor covering from cradle to gate

Fakta: "Keskimäärin jokainen valmistamamme neliömetri Marmoleumia vapauttaa ympäristöstä 40 grammaa hiilidioksidia"

Ympäristöseloste (EPD)

Forbo käyttää useita arviointitapoja osoittaakseen linoleumituotteensa ympäristöystävällisyyden. Ensimmäinen on elinkaariarviointi (LCA), jonka tuloksena syntyy ympäristöseloste (EPD). Tämä seloste, joka on läpinäkyvä ja kolmannen osapuolen varmentama, perustuu tuotteen elinkaaren kaikkien vaiheiden ympäristövaikutusten arviointiin, raaka-aineen jalostuksesta materiaalien käsittelyn, valmistuksen, jakelun, käytön, korjauksen ja huollon kautta lopulta hävittämiseen tai kierrättämiseen asti.

Lataa Marmoleumin EPD:t

Ympäristömerkit ja -sertifioinnit

Vastuullisuus ympäristöä ja tulevia sukupolvia kohtaan on tärkeä osa päivittäistä toimintaamme. Pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotteitamme ja tekemään tuotantoprosessistamme ilmastoystävällisemmän.

Tuotteemme ovat saaneet useita kansainvälisiä laatumerkkejä ja -sertifiointeja ympäristöystävällisyytensä osoituksena. Forbon Marmoleum on maailman kestävin lattiapäällyste, ja olemme ylpeitä, että ympäristöasiantuntijat vahvistavat tämän väitteemme.

Lue lisää ympäristömerkeistämme

Eco labels