Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Yleiset alueet

Urheilutiloissa tarvitaan paljon muutakin kuin urheiluun tarkoitettua erikoislattiaa. Tilat sisältävät useasti monia eri alueita aina sisäänkäynnistä rentoutumisalueisiin. Meiltä löydät sopivat lattiaratkaisut kaikkiin tiloihin.

Linoleum sport
Coral Duo

Coral-sisäänkäyntijärjestelmä

Coral-sisäänkäyntijärjestelmä tarjoaa ratkaisun jokaiseen kohteeseen.
Tutustu Coral-mallistoon

Allura luxury-vinyylilaatat

Forbon Allura-mallisto koostuu kauniista ja elävännäköisistä kuoseista, jotka ovat suunniteltu uusimpia tuotantotekniikoita ja prosesseja hyödyntäen. Tuloksena ovat ylelliset vinyylilaatat, jotka ovat erittäin aidontuntuisia.

Allura on kestävän kehityksen mukainen tuote ja se valmistetaan ja suunnitellaan Euroopassa. Mallisto tarjoaa tyylikkäät sekä kestävät lattianpäällysteratkaisut.
Tutustu Allura-mallistoon

Allura
Eternal general purpose vinyl

Eternal - yleiskäyttöinen julkitilamuovi

Yleiskäyttöinen julkitilamuovi mahdollistaa pitkäaikaisten, toimivien ja inspiroivien sisätilaratkaisujen suunnittelun ja toteutuksen.

Eternal- mallisto koostuu kauniista valikoimasta puu-, kivi- ja abstrakteja kuoseja ja laajasta, modernista väripaletista, joka täydentää sisustustasi.
Tutustu Eternal-mallistoon

Flotex

Flotex-lattiapäällysteessä on yli 70 miljoonaa kuitua/m². Tämän ansiosta se muodostaa liukastumista estävän pinnan sekä märissä että kuivissa olosuhteissa, samalla tavalla kuin liskojen jaloissa on tuhansia ohuita karvoja, joiden ansiosta ne voivat kiipeillä liukastumatta. Lisäksi Flotex vaimentaa ääniä, mikä tekee siitä hiljaisen lattian.

Flotexin kuidut ovat joustavia ja tuntuvat yhtä mukavalta jalkojen alla kuin sammal ja bambun tavoin ne palaavat rakenteensa ja lujuutensa ansiosta alkuperäiseen muotoonsa. Tällainen lujuus takaa kestävyyden ja antaa lattialle kovaa kulutusta kestävän pinnan, erityisesti pyöriviä tuolipyöriä vastaan.
Tutustu Flotex-mallistoon

Flotex colour