Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Puhtaat ja turvalliset liikuntatilat

Urheilujuomat ja hikiroiskeet ovat osa päivittäistä elämää urheilutiloissa. Siksi on erittäin tärkeää, että lattiat ovat helppo puhdistaa ja hoitaa, jolloin varmistat että tilasi pysyy miellyttävänä harjoittelupaikkana. Erikoislattiapäällysteet auttavat sinua ehkäisemään liukastumiset urheillessa.

Sports
Linoleum Sport

Marmoleum Sport-lattiapäällyste

Ykkösvalinta urheilu- ja monitoimihalleihin
Urheilu- ja monitoimihallien lattianpäällysteiden on täytettävä monenlaisia vaatimuksia.
Marmoleum Sport -linoleumilattia minimoi loukkaantumisriskit, vähentää lihasten väsymistä ja ylikuormitusta. Pintakerros estää lisäksi liukastumista ja liukumista.

Luonnollinen voittaja
Valmistusaineiden koostumus tekee Marmoleum Sportista ainutlaatuisen. Se täyttää kaikki ekologisen tuotteen rakennevaatimukset ja yhdistää ne hyviin ominaisuuksiin, jotka materiaalikoostumus itsessään tarjoaa.
Tutustu Marmoleum Sport-mallistoon

Flotex

Flotex on 100 % pestävä ja hygieeninen Sanitized-antimikrobisuojauksen ansiosta. Siksi se on ihanteellinen tekstiililattia raskaan käytön kuntosali- ja harjoitusalueille. Flotex flokattu lattianpäällyste on ainutlaatuinen tekstiililattianpäällyste, joka yhdistää muovilattian kulutuskestävyyden tekstiilimaton laatuun, lämpimyyteen ja mukavuuteen. Flotex valmistetaan umpinaiselle vinyylipohjalle, jonka tiheästi flokatussa pinnassa on 6.6.-kuituja kiinnitettynä lujasti pohjaan.

Flotexin mittapysyvyys on erinomainen ja sen ulkonäkö muistuttaa tekstiililattianpäällystettä, samalla kun se toimii ja kestää kuin mikä tahansa muovilattianpäällyste.
Tutustu Flotex-mallistoon

Flotex
Eternal project vinyl

Eternal-julkitilamuovi

Yleiskäyttöinen Eternal-julkitilamuovimallisto tarjoaa lattianpäällysteet, joissa huippumuotoilu yhdistyy lujaan, kestävään ja käyttötarkoitukseensa sopivaan mallistoon – tilasta ja ympäristöstä riippumatta.

Mallisto koostuu tasapainoisesta valikoimasta puu-, kivi- ja abstrakteja kuoseja sekä laajasta, modernista väripaletista, joka täydentää sisustustasi.
Tutustu Eternal-mallistoon