Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Valmiina lähtöön

Tulevatpa asiakkaasi suoraan uima-altaalta tai harjoituksista, parannat heidän tiloistasi saamaansa kokemusta, kun tarjoat heille raikkaat, puhtaat pukuhuoneet.

Linoleum
Step safety vinyl

Step-turvalattia

Forbon Step-turvalattiaa voidaan käyttää kaikkialla, missä ihmiset työskentelevät, opiskelevat tai hoitavat päivittäisiä asioitaan koska liukastumisenesto on erittäin tärkeää turvallisen työ- ja elinympäristön luomisessa.

Forbon uudessa Step-mallistossa yhdistyvät erinomaiset liukastumisenesto-ominaisuudet ja erilaiset esteettiset vaihtoehdot. Uusien ”Step Crystal” -hiukkasten ansiosta kuoseilla on raikas ja puhdas ilme ja lisäksi ne helpottavat puhdistusta.
Tutustu Step-turvalattiamallistoon
Tutustu märkätilamallistoon

Marmoleum

Marmoleum, ympäristöystävällisin lattianpäällysteratkaisumme, tarjoaa runsaan kuosi- ja värivalikoiman yhdistettynä ylivoimaiseen kulutus- ja naarmuuntumiskestävyyteen.
Tutustu Marmoleum-mallistoon

Linoleum
Flotex

Flotex

Flotex on 100 % pestävä ja hygieeninen Sanitized-antimikrobisuojauksen ansiosta. Siksi se on ihanteellinen tekstiililattia raskaan käytön kuntosali- ja harjoitusalueille. Flotex flokattu lattianpäällyste on ainutlaatuinen tekstiililattianpäällyste, joka yhdistää muovilattian kulutuskestävyyden tekstiilimaton laatuun, lämpimyyteen ja mukavuuteen. Flotex valmistetaan umpinaiselle vinyylipohjalle, jonka tiheästi flokatussa pinnassa on 6.6.-kuituja kiinnitettynä lujasti pohjaan.

Flotexin mittapysyvyys on erinomainen ja sen ulkonäkö muistuttaa tekstiililattianpäällystettä, samalla kun se toimii ja kestää kuin mikä tahansa muovilattianpäällyste.
Tutustu Flotex-mallistoon