Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Värien vaikutus toimistoissa

Toimistoon valitsemallasi värillä voi olla huomattava vaikutus asiakkaisiisi ja muihin vierailijoihin. Vaikutukset ovat alitajuisia ja vaistomaisia; ne voivat antaa positiivisen tai negatiivisen kuvan yrityksestäsi.

Toimistossa käytettävien värien tulisi muuttua toimistossa harjoitetun liiketoiminnan mukaan. Imagosi heijastuu vastaanottajaan ja se arvioidaan heti kun ovi avataan. Oikein valitut toimiston värit varmistavat, että käsitys yrityksestäsi on positiivinen.


Yleinen toimistotila
Yleisessä toimistotilassa tulee ymmärtää viestit, joita valitsemasi värit antavat, jotta voit luoda haluamasi vaikutuksen.
Sininen ja vihreä luovat rauhallisen ilmapiirin, mutta jos näitä värejä on liian paljon, henkilöstön tuottavuus voi heikentyä. Lisäämällä pienen määrän punaista, oranssia tai keltaista voit lisätä energiavirtausta ja tehostaa tuottavuutta.
Yliannos punaista voi vuorostaan aiheuttaa aggressioita ja vihaa, liian paljon oranssia tai persikanväriä luo sosiaalisen ja puheliaan ilmapiirin, kun taas liiallinen keltainen väri aiheuttaa joillekin ahdistuneisuutta ja stressiä.

Koulutustilat ja luentosalit
Turkoosi, luovan ja joukkoviestinnän väri on vaalean- tai keskisävyisenä oikea väri koulutustilojen seiniin.
Turkoosi rauhoittaa esiintyjien hermoja ja on hyvä väri opetuksen kannalta. Tekstin tulostaminen keltaiselle paperille auttaa vastaanottajia muistamaan lukemansa.
Pieni määrä keltaista koulutukseen osallistuvien edessä, joko seinällä tai kouluttajan pöydän takana, auttaa heitä muistamaan mitä opetat.

Lähde: http://www.empower-yourself-with-color-psychology.com/office-colors.html

UK_ Mix Glacier_1180x664_office