Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Tekstiililaatat on helppo asentaa

Nykyaikaiset toimistoympäristöt avoimine maisemakonttoreineen suunnitellaan mukautumaan usein toistuviin tilojen muutoksiin. Tekstiililaatoista koostuva moduulilattia voidaan sovittaa nopeasti uusiin vaatimuksiin, mikä vähentää muutoksiin liittyviä kustannuksia ja antaa lisäjoustavuutta suunnitteluun.

Carpet tiles Mix 963-969
Create Space green

Tessera

Tessera-mallisto koostuu korkealaatuisista tuftatuista tekstiililaatoista. Mallisto tarjoaa monta värivaihtoehtoa ja lukuisia design mahdollisuuksia, jotka sopivat erinomaisesti toimistoympäristöihin. Mallisto käsittää nykyaikaiset ja klassiset tyylit, yksiväriset ja kuviolliset kuosit sekä laajan värivalikoiman, joka tehostaa kaikentyyppisiä toimistotiloja.
Tutustu Tessera-mallistoon

Westbond

Luo laadukas tekstiililaatta omilla väriyhdistelmillä 1m² alkaen.

Westbond on tyylikäs tekstiililaatta, joka antaa mahdollisuuden luoda juuri haluamasi lattia. Teemme tilauksesta haluamasi lankasekoituksen ilman vähimmäis tilausmäärää. Valmistustekniikkamme ansiosta laatat ovat laadukkaita ja valittavanasi on lähes rajaton värivalikoima. Westbond antaa sinulle mahdollisuuden luoda ylellisiä, tilaustuotteena tehtyjä tekstiililaattoja, joissa on erittäin korkea langan paino kaikkein upeimpiin asennuksiin.

Westbond koostuu kolmesta mallistosta, Westbond Ibond, Westbond Flex ja Westbond Natural.
Tutustu Westbond-mallistoon

Westbond